Cum sa dai unor copii de clasa a v sa scrie asa ceva. Este absurd, ei la anii aceea nici nu stiu prea bine ce este aia iubit/iubita si lea mai dat si tema.
O aberație.Profesoara trebuie sancționată.
Sunt copii de 10-11 ani (sau 12, nu stiu sigur), deci nu se poate cere asa ceva.Pe langa asta, mie nu mi s-a cerut asa ceva nici cand eram in liceu.In concluzie, este o idee proastă.
Doamne. Nu cred ca e bine ce face pentru ca sunteți prea mici pentru așa ceva! poate v-a dat sa va descrieți u. PRIETEN ca așa ne.a dat si noua mai demult
Serios? E cam greu de crezut ca un profesor să fie atât de bătut în cap încât să creadă că niște copii de clasa 5-a au iubit/e.
Nu mai crede tot ce auzi! Le-a dat să-și descrie colegul de bancă, prietenul cel mai bun etc. Ar fi bine, să-i întrebi (și) colegii, dacă vrei să afli adevărul!
Poate, fetița aceea doar invocă acest motiv, scopul ei, de a avea o descriere a unui iubit în limba engleză, are alt interes. O avea ea un "iubit" virtual, din altă țară, cunoscut pe FB. Și are nevoie de o "engleză" perfectă, dacă vrea să se facă înțeleasă. Mulți își întreabă partenera(ul) "Ce îți place la mine?". Și, poate el așteaptă un răspuns! ![]()
Oricum, nu cred că profesorul solicită unui elev de cls a V-a, o astfel de temă.
SerenaSmiley întreabă:
anonim_4396 întreabă:
EremiaAdriana întreabă: