Mate si informatica bineinteles.
fizica ai nevoie doar daca vrei sa faci chestii legate de partea hardware
Informatica la greu si matematica. Daca esti la liceu va trebui sa inveti cel putin pascal la greu daca vrei sa ai vreo sansa in domeniu.
Te duci la liceul de mate-info, si facultatea de informatica..trebuie sa stii FOARTE bine programare C+, si mai apoi C++, pentru ca cu programarile se umbla cel mai mult Si eu tot IT-ist ma fac
Sper ca te-am ajutat! Funda?
Pai daca te faci si tu IT ist ar trebui sa stii ca nu exista C+
)) cum sa nu existe?
, prima si prima data pe ce crezi ca s-a lucrat
, ca au evoluat ei la C++ asta e complet altceva. Si ia-m zis sa invete prima data C+ pentru ca aia este toata baza la C++...da in fine
daca nu exista
)))))))
Ai o logica indubitabila. Ai vazut vreodata cod scris in C+? nu cred, de fapt nu cred ca ai vazut nici cod in C nici in C++. Pune mana si te documenteaza inainte sa debitezi prostii.
C+ nu exista. C++ a evoluat de la C simplu. Prima denumire a fost "C cu clase" si apoi a fost redenumit C++ in 1983, unde "++" vine de la operatorul de incrementare ++, ceea ce sugereaza o imbunataire a limbajului C.
deja te-ntreci, cate stiu eu nu o sa stii tu in viata ta, si ai grija cu "replicile" astea de pe net, ca nu ma impresionezi cu nimic..si daca tu crezi cumva tine-ti parerea pentru tine, nu mai fa din raspunsuri chat, pentru a te afirma tu
Punct.
Sunt sigur ca stii multe, mai ales despre C+.
Nu e nevoie sa faci spume, era mai simplu sa accepti ca ai gresit.
Nu vreau sa fac chat, vreau doar ca initiatorul sa nu raman cu informatii gresite dupa ce va citi raspunsul tau.
Invata algoritmica si apoi C# si C++.
Si da la politehnica sau ase cibernetica