Pai asa mi s-a intamplat si mie anul trecut dar profesorii nici nu au observat.Depinde daca se uita la toate cartile pe care le predai.Dar sigur nu o sa-ti zica sa o platesti.(funda plzz)')
Aici depinde de conducerea scolii, nu o mai predai nu se face crima pentru o carte pierduta sau nu te duci in ziua cand trebuie sa predai cartile, dar ce te mai agiti asa mai sunt 2 -3 zile si iei vacanta
Ai doar doua optiuni:
1. Spui pur si simplu ca ai pierdut-o si o platesti.
2. Spui ca nu ai primit de la scoala.
Da trebuie so platesti, dar hai sa te invat o smecherie care mop spata pe mine de asta...nui frumos da la nevoie...te duci si u la scoala si cand nu te vede nimeni iei de pe banca sau din plasa unui coleg cartea de geografie sa nu te vada nimeni bft
Nu conteaza daca ai pierduto de la inceputul anului sau cu o zi inainte de a da cartile.conteaza ca ai pierduto.Imi pare rau sa iti spun.dar trebuie sa o platesti
Cel mai simplu spui ca nu ai primit cartea de geogra de la scoala si ti-ai cumparat tu o carte
Heii...
Si eu am pierdut cartea de istorie si dirigu mi-a spus ca trebuie sa o cumpar daca nu domnul de istorie nu'mi incheie media
Am cautat'o la mai multe librarii si nu am gasit'o si nu vrea sa'i dau bani
O plateam cat coasta dar nu cumpar'o
Intreaba pe la tine prin clasa daca cineva are o carte in plus si esti salvata
O zi buna! Bafta!
Daca are un coleg 2 carti de geografie esti salvata daca nu ori dai bani scoli ori cumperi cartea
Daca no ai cartea ii spui ca a fost a ta si no mai dai
ca si eu am pierdut o carte si no am mai dat-o si nu mi-a zis nimic dirigu
fundita plzz
anonim_4396 întreabă: