| PussicatDolls a întrebat:

Heylove struckDaca am pierdut cartea de geografie cu o zi inainte de a da cartile la scoala ce fac?sadEste cazul sa o platesc? Mshappy

Răspuns Câştigător
| ciocolata_6889 a răspuns:

Pai asa mi s-a intamplat si mie anul trecut dar profesorii nici nu au observat.Depinde daca se uita la toate cartile pe care le predai.Dar sigur nu o sa-ti zica sa o platesti.(funda plzz)love struck')

9 răspunsuri:
| benny a răspuns:

Aici depinde de conducerea scolii, nu o mai predai nu se face crima pentru o carte pierduta sau nu te duci in ziua cand trebuie sa predai cartile, dar ce te mai agiti asa mai sunt 2 -3 zile si iei vacanta

| AikkoxD a răspuns:

Ai doar doua optiuni:

1. Spui pur si simplu ca ai pierdut-o si o platesti.
2. Spui ca nu ai primit de la scoala.

laughing

| 1Q a răspuns:

Da trebuie so platesti, dar hai sa te invat o smecherie care mop spata pe mine de asta...nui frumos da la nevoie...te duci si u la scoala si cand nu te vede nimeni iei de pe banca sau din plasa unui coleg cartea de geografie sa nu te vada nimeni bft

| IustinaSiAtat a răspuns:

Nu conteaza daca ai pierduto de la inceputul anului sau cu o zi inainte de a da cartile.conteaza ca ai pierduto.Imi pare rau sa iti spun.dar trebuie sa o platesti

| RoxxuInna a răspuns:

Cel mai simplu spui ca nu ai primit cartea de geogra de la scoala si ti-ai cumparat tu o cartewinking

| IlegalSmile a răspuns:

Heii...

Si eu am pierdut cartea de istorie laughing si dirigu mi-a spus ca trebuie sa o cumpar daca nu domnul de istorie nu'mi incheie media straight face
Am cautat'o la mai multe librarii si nu am gasit'o si nu vrea sa'i dau bani straight face
O plateam cat coasta dar nu cumpar'o straight face

Intreaba pe la tine prin clasa daca cineva are o carte in plus happy si esti salvata happy

O zi buna! Bafta! happy

| cryss_7938 a răspuns:

Daca are un coleg 2 carti de geografie esti salvata daca nu ori dai bani scoli ori cumperi cartea

| bebzzz a răspuns:

Daca no ai cartea ii spui ca a fost a ta si no mai dai
ca si eu am pierdut o carte si no am mai dat-o si nu mi-a zis nimic diriguwinkingwinking
fundita plzzbig grinbig grin

| sellyutza a răspuns:

Da