| pikachuaby a întrebat:

Majoritatea Romanilor ii iau in ris pe Moldoveni,. spun ca ei sunt prosti si femeile lor curve, una alta. de ce?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oltenii fac mişto de ardeleni şi moldoveni. Ardelenii fac mişto de moldoveni şi ardeleni. Moldovenii fac mişto de olteni şi ardeleni. Nu sunt o ţintă clară doar moldovenii.

Dar faza cu femeile, e foarte adevărată. Deşi, sunt şi în celelalte părţi ale ţării o grămadă de panarame, nu se compară cu unele din Moldova.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da dar ştii, din alea 17, doar aia una este cazul despre care se află. Partea proastă fiind faptul că majoritatea au un comportament de centură.

N-am zis că toate sunt nişte panarame, m-am referit doar la faptul că marea majoritate a femeilor şi fetelor din zonele Moldovei sunt dornice de cât mai multă ****, faţă de marile majorităţi din alte zone.

" Unele femei din Moldova sunt virgine pina la 22 ani... isi permit sa faca dragoste doar cu baieti cu care s'au intilnit mai mult de 5 ani " - Tot respectul pentru acele femei.

| Papusha1 a răspuns:

Ai in vedere de cei din Republica Moldova?

| Papusha1 a răspuns:

Ii ia-u in ris ca sunt saraci, iar de femei fiindca o data la saptamana auzi la stiri sau vezi pe net ca femeile din R.M. se prostituaza in strainatate.

| pikachuaby explică:

Nu,prost se pare ca esti tu. iar eu sunt Anya...

| Maxim_Alexandru_1985 a răspuns:

Poi...happy Toti ii iau in ras pe Moldoveni pentru ca:
--In primul rand au acele cuvinte care te fac sa razi ( Tara-Putin...etc)
--Apoi pronuntia lor (E foarte amuzanta)
Cauta pe net si o sa vezi ca daca nu o sa razi o sa ai macar un zambet pe buze
Aia ca ei sunt prosti sau ca femeile lor sunt curve e o minciuna.
Ei nu sunt cu nimic mai prosti sau mai destepti ca noi.Sau ati vazut Bucuresti sau alte zone? Cand stau tarfele pe marginea strazii si fac semn la toate masinile?

Întrebări similare