| DanuTzCarbon a întrebat:

Niste metode de cum as putea sa scap de ore in afara ca ma doare ceva deci un fel de metode de chiulitbig grin ca mo spart scoala asta si doar am medii mari de 10 si 9 da mo spart is full de invatatura asa ca odata la 2 zile plec acasa ma doare-n cur de ea deci niste metode cele mai bune dau Funda+vot

12 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Dupa cum scrii, nu prea esti full de invatatura, asa ca mai amana chiulitul vreo cativa ani, macar pana inveti sa scrii corect SI romaneste.

| AndreiP98 a răspuns:

Zi : Doamna imi dati voie sa chiulesc? (Nu o lasi sa raspunda), A ma lasati? multumesc! Si pleci.

| zacrazy a răspuns:

Cati ani ai? Mergi la scoala pustiulica, de chiulit fa-ti griji in liceu, nu in clasa a 5-a. Imediat o dai in boala chiulitului si te trezesti ca ai 5 si 6, nu 9 si 10. Nu-ti fa de ras parintii ca ei dau bani grei pe rechizite ca tu sa mergi la scoala.

| haiZI a răspuns:

Ma doare-n cur
Nu am spus-o eu, ci tu.Am dat doar copy-paste.pa

| xlmpq a răspuns:

Vezi-ti de scoala copile, asteapta si tu pana la liceu macar cu chiulitu...

| Zøєy a răspuns:

Spune-i ca te duci la inmormantarea lu' bunicata si scapi de o zi intreaga de scoala...Dar daca thu de acum chiulesti inseamna ca n-o sa mai ajungi la liceuwinkingstraight face

| davidstefan a răspuns:

Ma un prieten de-almeu a chiulit ca a zis ca a facut infarct bunicasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te-as scarmana urit de tot incit de acum pina la toamna nu ca nu ai vrea dar nu cred ca te-ai mai putea deplasa la scoala pentru ca ai sa fii tintuit la pat din cauza oaselor rupte. Daca iti mai arde o sa le rupem iar in toamna dar nu prea mai cred sa-ti mai arda.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Conform regulamentelor scolare, chiar si cu scutirea pe un an la catalog tot trebuie sa fii prezent la orele de sport. Nu faci miscare insa trebuie sa fii acolo.De aici ramane la latitudinea fiecarui profesor, daca vrea te tine toata ora, daca vrea iti da drumul sa pleci.

| pulisor a răspuns:

Daca vrei ca mama ta sa te tina acasa ia-ti un pahar pune-l la gura suge ael din el si stai cu el ceva timp. o sa ti se faca niste bubite si vor dura 2 -3 zilewinking

| just1me a răspuns:

Daca ai fi full de invatatura nu ai mai pune intrebari idioate pe TPU, sincer... Multi se chinuie intr-una sa invete si sa primeasca note mari si tu... ma rog. rolling eyes

Răspuns utilizator avertizat