| TearsOfBlood a întrebat:

Nu imi mai suport colegii de la scoala si nici profesorii ii urasc ca pe naiba!
Azi profa de desen m-a pus sa stau cu o colega pe care nu o mai sufar! M-am plans ca nu vreau sa stau si a spus ca nu ii pasa.
A mai spus ca o sa stau cu ea in fiecare ora de desen din toata luna asta!
Dau funda raspunsului cel mai bun! Daca primesc raspunsuri cum ca sa nu ii bag in seama le ignor!

Răspuns Câştigător
| xXkenzorXx a răspuns:

Ba copile!
Deci la scoala nu te duci sa faci glume si sa te joci cu iphone-ul pe holul scolii si alte porcarii (scuza-ma).
La scola, profesorii te trateaza la fel ca si pe ceilalti copii pentru ca nu o sa inceapa sa iti puna tie tron de aur si altora, busteni sub fund!
Nu mai pune intrebari din astea ca nu au niciun sens!
Deci daca mergi la scoala, nu incepi sa iti placa profesorii si elevii, ci sa inveti tu si sa nu dai la sapa sau sa te faci gunoier cand o sa fi mare!
Daca pentru tine conteaza numai locul unde stai si de cum iti plac profesorii si nu invatatura atunci poti sa iti iei adio de la profesia de avocat sau alte chestii!
Deci daca ai inteles, bine daca nu, nu si cu asta basta, ca te-am zis de ce nu te baga nimeni in seama!
Funda daca ai inteles mesajul daca nu nu imi da si gata ca nu ma supar!

| KanameKuran a răspuns (pentru xXkenzorXx):

Ai dreptate, dar si la mine este aceeasi chestie.Eu nu vreau sa stau langa colegul de banca fiindca ma bate.I-am zis la diriginta, dar nu vrea.

| TearsOfBlood explică (pentru xXkenzorXx):

Nicaieri in lumea civilizata nu esti jignit, nu ti se pretinde de la obraz ciubuc si nu esti lovit de profesori.
Eu sunt un elev bun(am castigat olimpiada de mate pe tara) si nu ma duc la scoala sa ma distrez dar as prefera sa ma duc cu placere si nu intr-un mediu ostil.
Oricum in iunie plec din tara definitiv.

| xXkenzorXx a răspuns (pentru KanameKuran):

Mersi pentru dreptate!
*Respect*

24 răspunsuri:
| nicoletalavinia14 a răspuns:

Incearca sa nu fii chiar asa
incearca sa-i vezi altfel si decat ca pe niste prosti,idioti...
incearca sa te integrezi,asta poate fi o problema.
nu conteaza atat de mult o ora pe saptamana cu acea fata.
Daca e nesimtita, nu trebuie sa taci din gura, ii zici una si buna.Doar una,si sa fie acra.
Dimpotriva,trebuie sa iti bagi in seama colegii,se presupune ca sunt camarazii tai. Poti sa nu vorbesti cu ei si sa stai mai retras/retrasa,dar chiar asta crezi ca vrei?
La un moment dat devine obositoare chestia asta,si vei ceda vorbind pana si cu cel/cea mai enervant/a coleg/a din clasa...
Iar in legatura cu profesorii,ahh,daca esti inca in gimnaziu,as spune ca gresesc,de obicei profesorii din gimnaziu sunt mai buni,mai indulgenti,daca esti la liceu-TE INTELEG PERFECT!
Sa-ti zic situatia mea,in prezent stau foarte bine la materiile grele precum romana,mate,sa zic si chimie,cum se face ca la alea idioate o dau in bara? ca sunt profesoarele alea niste zgarcenii,dar m-am obisnuit.
Incearca sa vezi partea buna a lucrurilor, si nu-ti recomand sa te transferi sau altele daca nu esti multumit/a doar de colegii si profesorii pe care ii ai, mereu vei da de astfel de oameni

| negru30 a răspuns:

Simplu - cel mai bine este sa tii dusmanul langa tine - asa afli ce-i mai debiteaza mintea - nu aveti nimic de impartit - stai in banca cu ea ca si cum ai fi singura - ha ha ha

| loundy a răspuns:

Si la ce te astepti? La un raspuns miraculos? ei bine nu o sa il primesti de la nimeni. Astea sunt solutiile si le sti bine, adica sa nu ii bagi in seama. Si te-ai gandit ca daca TU nu suporti pe nimeni poate e vina ta? Putina sociabilitate nu strica. Dca te astepti sa se poarte toata lumea cum vrei tu, o sa astepti mult si bine. Poatra-te frumos cu ceilalti si o sa se poarte si ei cu tine dar nu te astepta ca lumea sa vrea sa stea cu tine daca tu faci mofturi in fata tuturor cu nu vrei sa stai cu ala sau cu ala. O alta solutie ar fi sa te muti de la scoala aia. Bafta

| TearsOfBlood explică (pentru loundy):

Toti ma urasc pentru ca tatal meu e american si profesorii asteapta ciubucuri de la mine din acelasi motiv. Oricum colegii mei sunt cam saraci majoritatea si vin cu o pereche de blugi tot anul.

| xXkenzorXx a răspuns (pentru TearsOfBlood):

Scuza-ma ca te-am suparat sau alte chestii dar asta-i adevarul ca si pe mine, in clasa isi bat joc de mine si nici nu ii bag in seama si ma doare in cot de ei ca daca cad intr-o prapastie nici ca ii mai ajut sa se ridice, ci ii las sa cada, dar dupa cum te-am spus, nu poti sa fi mai tare decat aia si aia sa fie mai prosti decat tine (Bine tu ai castigat olimpiada de mate si pentru asta respect).
Apropo Mersii pentru Fundita!

| TearsOfBlood explică (pentru xXkenzorXx):

Respect cp pentru fundita si mersi pentru felicitari.

| xXkenzorXx a răspuns (pentru TearsOfBlood):

Cu mare placere!

| FadetoBlack a răspuns:

Cam dificila treaba. nu stiu ce sa zic, as zice sa ii ignori dar ai zi ca ignori raspunsurile... chiar nu suporti pe nimeni din clasa ta? cum asa? si in legatura cu colega. pai cand stai cu ea, baga-ti castile in urechi si asculta muzica. si asa ce faceti voi la desen? oh go on

| TearsOfBlood explică (pentru FadetoBlack):

Pai pictam... Nu ne lasa cu telefoane sau mp3-uri la ore ca ni-le confisca.Pe de alta parte avem si o profesoara tampita care ne jigneste intr-una.

| FadetoBlack a răspuns (pentru TearsOfBlood):

Pai, in primul rand, cine te vede daca iti bagi castile sub haine? raised eyebrows fi serios... cat despre jignit, treaba ei, dar n-are niciun drept sa va jigneasca

| FursecCuCiocolata a răspuns:

Nu stiu ce faci tu, dar daca mi-ar face mie asa vreun profesor. laughing noi la scoala ne permitem multe.winkingtongue
De exemplu daca pe mine ma punea sa stau asa pur si simplu nu stateam, adica ce ma muta el pe mine, daca vrea stau singura in banca, da nu, pa. happy
SI ASTA S-A NUMIT "JOCUL - EU SUNT SEFA!" laughing
Sincer.winking

| luluta a răspuns:

Colegii, profesori pe profa nu o baga in seama asa fa si cu colegi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da un cadou profei tale de desen dupa ce faci asta cere sa te mute.

| Rux04 a răspuns:

Nu mai pune la suflet tot ce fac/zic ei ca te vei imbolnavi!

| Чернобыль a răspuns:

Da-i dracu', nu te mai gandi.Si eu mi-am urat invatatoarea si colegii.big grin

| MiSeSpuneTyna a răspuns:

Nici eu nu imi prea sufar colegii de la scoala, pentru ca sunt foarte sacaitori.De exemplu azi canda am vrut sa fac ceva din hartie un ghioc s-au strans toti la banca mea de parca avram tot aurul de pe lume si au inceput sa ma intrebe intruna:Ce faci?; Cum il faci?; De ce faci? etc.Dar mai bine le-ai spune de ce te enerveaza poate ca te-ar intelege.In legatura cu profa' ta...ai face bine sa faci ce a zis sa faci daca nu vrei sa iei 4, gandeste-te la ce ti-am spus.Bafta!big grin

| Anonimfarmerama a răspuns:

Incearca sa le apreciezi calitatile, incearca sa vezi daca sunt de treaba colegii tai, daca o iei dupa aparente te insele. Incearca sa petreci mai mult timp cu ei. Razi la ore, gaseste pe cineva cu care sa te simti bine. Iar cat despre profesori, inceraca sa te dai pe langa ei si sa ii placi asa cum sunt. Daca isi vor face o parere buna despre tine, va fi mai bine. Sper ca te-am ajutat. Funda?

| LEXYMAADUTZA a răspuns:

Pai...spune-i si la diriga! si mie mi s-a intamplat si mi se itnampla dar la dansuri! Si ii spun si lu Domnu coregraf, dar nu m-a ascultat@!crying(si...CU ALA CARE dansez eu i-am spus azi:
BAH da tine mana ca ma enervezi si te spun!
Mai bine amennint-o co spui sau chestii tongue

Funda?

| Kymmy a răspuns:

Pai,inainte de ora de desen muta.te de acolo, si daca nu isi da seama ca te.ai mutat foarte bine! dar daca isi da, mai roag.o odata frumosbig grinbig grin

| PitiikMiik a răspuns:

Scoala este un loc special. Dirigintele/invatatorul si restul profesorilor iti sunt noii unchi, matusi, bunici, parinti etc.Iar colegii niste frati si niste surori. Daca totusi nimeni nu vorbeste cu tine sau vorbesc cu tine doar ca se te faca sa te simti rau; sunt 2 variante:ori e la tine problema ori la ei rolling eyes. Acum, nu zic sa nu'i bagi in seama, dar incearca sa le vorbesti si poate va veti intelegeti.Chiar daca acum nu intelegi ce am spus, cu timpul poate vei intelege; x.

| Dragos_Iulia_1998 a răspuns:

Stiu ca iti e greu si ca foarte putina lume intelege. Si eu trec prin aceeasi situatie. Oamenilor care spun sa incerci sa le vezi calitatile si sa vorbesti cu ei le.as pune intrebarea cum sa te imprietenesti cu niste persoane care nu te suporta si care fac tot posibilul sa te faca sa te simti un ****. si eu simt o ura imensa. colegele mele sunt foarte bogate si fitoase. si eu ma machez dar in limita bunului simt.ele se macheaza total exagerat. se pupa intre ele( in sensul intim). asta nu ar fi o problema dar se comporta foarte urat cu altii. nu sunt singura care am parerea asta despre ele, de fapt stiu multa lume care le considera la fel. Draga mea, nu ai ce sa faci. oamenilor le e usor sa spuna "nu baga in seama", "ignora". nu e nimic mai usor decat asta. dar cand mai multi oameni se pisa pe tine doar pentru a isi da propria frustrare in exterior este greu ca dracu sa nu te afecteze. eu in mod normal sunt o persoana sociabila si care se imprieteneste usor cu oamenii. totusi, imi e frica sa nu imi pierd pofta de viata din cauza lor. aste trebuie sa faci si tu: lupta sa iti pastrezi fericirea.e adevarat ca 99% ar claca daca ar fi in situatia noastra.dar noi TREBUIE sa facem parte din acel 1%..plus ca cred ca niste tigani jegosi sunt cu mult mai usor de suportat decat niste javre care au acces la cea mai inalta educatie si care au un limbaj de imputite