anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pana in ce clasa esti elev? a 10-a sau a 12-a?
Multumesc anticipat!

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La facultate esti student
STUDÉNT, -Ă, studenți, -te, s. m. și f. Persoană care urmează cursurile unei universități sau ale unui institut de învățământ superior. – Din it. studente, germ. Student, lat. studens, -ntis.

| JustStitch a răspuns:

Te poti numi elev atat la scoala generala cat si licer iar Student in timpul facultati pe care vrei sa o urmezi

| AndCat26 a răspuns:

Esti elev pana termini liceul.

| Mimo2 a răspuns:

Pana in a 12 a inclusiv esti elev
La facultate te numesti student

| PavelLarisaIonela a răspuns:

Ești elev pana in clasa 12 iar student ești la facultate.

| Edwards2017 a răspuns:

Cat timp urmezi cursurile unei instituții de învățământ, fie că e vorba de clasa a XII -A sau de facultate

| cristianfasola a răspuns (pentru Edwards2017):

Si student cand poti spune ca esti?

| Laura2056 a răspuns (pentru cristianfasola):

Poti spune ca esti student numai de la facultate.

| Edwards2017 a răspuns (pentru cristianfasola):

Eu cred că poți stabili o oarecare sinonimie intre cele doua...La urma urmei studentul este și el elev...

| VirtualWorld a răspuns:

Salut! Depinde frate, eu sunt a 9-a și vreau sa fac doar 11 clase ca să nu mai continui și sa dau și bac-ul, normal 12 clase se fac pana la bac dacă-l ei big grin te-aș sfătui sa nu mai continui faci doar 11 clase și ceau pa, dacă vrei poți continua dar mai repeți odată clasa a 11-a ca să continui către bac, îți urez baftă!

| VladAK47 a răspuns:

Depinde de tine esti elev cat te tii de scoala. Elev inseamna un copil sau varstnic care frecventeaza instituturi de invatamant poti fi elev si dupa a 12 daca mergi la facultate aia ar fi student de fapt. Aceeasi vrajeala

| RossAnonim a răspuns:

In clasele 1-12 esti elev si la facultate esti student :*! Sper ca ti-am fost de ajutor!