E corect din moment ce ala a fost punctajul tau la test. Fii barbat si accepta-ti nota, cand o sa intrii la liceu o sa iei note mult mai mici, te asigur. E doar varful aisbergului.
Salut.
Mai, tu ramai cu olimpiadele si cu concursurile, oricum.
Daca profa ta are o problema, este a ei in intregime.
Pe de alta parte daca te-a simtit un pic mai relaxat poate a vrut sa te mobilizeze.
Oricum, nu te lasa afectat.
Am avut 2 profe de ro asa:
Cea din generala imi facea niste faze senzationale. Tin minte ca mi-a dat o data un 4 si mi-a zis "Maine te duci la olimpiada". Am intrebat-o: "Si cum se poate sa imi dati azi un 4 si maine sa ma trimiteti la concurs?!" Stii ce mi-a zis? "Simplu: 4 l-ai luat pentru lene, la olimpiada te trimit ca-ti merge mintea". Cum sa ma supar?!
Cea din liceu imi dadea numai 5 si 6, indiferent cat de bine raspundeam. Rezultat: eu am fost prima din cele 2 persoane care au luat 10 la BAC (din tot liceul, daa?!).
Deeeeci, tu ramai cu informatia, asta conteaza!
Am un coleg care se pricepe la mate si face si meditatii cu profa noastra. Merge la toate concursurile si iese cu punctaj mare dar la scoala la lucrari cea mai mare nota a fost 8 si un 9 pe activitate. In rest, la teza a luat 4, 5. Deci, nu stiu, cred ca se intampla ceva cu profesorii astia!
E putin ciudat din moment ce ai luat mentiune acolo...dar stii cum sa spune ca orice nota e o intamplare.
Dupa cum spune profa mea de romana : "Ce este corect in lumea asta?". Asta este. Straduieste-te mai mult si ia note bune ca sa scoti 6 ala si sa vada profa ta de matematica ca poti mult mai mult decat ai luat in testul ala.
Nu mi se pare deloc corect.Din spusele tale ca te duci la olimpiade si ai luat mentiune la un concurs imi dau seama ca esti un copil bun la mate.Trebuia sa faca o exceptie si sa iti dea o nota mai decenta
Mergi la olimpiade şi iei 6 la clasă?
ai mers beat la test?
nu prea e corect, dar trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul.