| f2ff2fl12f a întrebat:

Sa ma inscriu din nou la scoala? Eu vreau sa ma inscriu la gimnaziala, am 14 ani si va trebui sa merg clasa a 5-a. Intrebarea este, va fi ciudat? Adica, vor rade copiii de mine ca unul de 14 ani vine in clasa a 5-a cu cei de 11-12 ani? Si daca credeti ca nu ar fi deloc ciudat si ca ar fi ok, imi puteti recomanda o scoala totusi, prin sectorul 1-2-3 cu copii "cuminti" sau nu stiu. Nu stiu ce sa fac. La seral si la ce metode mai sunt, nu-mi place. Nu stiu cum sa fac.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Nici nu ai cum sa mergi tu la seral, ca esti micut, iar clasa 1-10 se face doar la cursuri de zi.
Cursurile de seral se fac doar pentru liceeni, care au terminat deja 10 clase si se inscriu sa faca clasele 11-13 la seral.
Tu trebuie sa mergi al orice scoala generala, direct in clasa a 5-a.
Din pacate, nu te poti inscrie la ce scoala vrei tu, ca depizni de scoala care apartine de cartierul unde locuiesti.
Din pacate, va fi ciudat oricum, ca nu mai arati ca un copild e 11-12 ani si asta se va vedea cu ochiul liber,
Dar un copil inteligent, nu ar da importanta acestui aspect ci ar fi direct interesat sa invete.

3 răspunsuri:
| CodrutElian1990 a răspuns:

Dupa o perioada de timp nici colegii tai nu o sa mai dea importanta faptului ca tu ai 14 ani, iar ei doar 11.

| AnonImOO000 a răspuns:

Mergi la scoala frate, crede-ma, ai nevoie de ea. Dumnezeu sa te binecuvanteze