| RegeleCornet a întrebat:

Este mai usor bacul la Bio decat la Fizica? La bio mi se pare mai greu, cu toate ca sunt slab la ambele. vreau sa dau mai departe la Academia Tehnica Militara si cred ca as invata mai eficient, dar mi-e teama sa nu-l pic

4 răspunsuri:
| Adrian277 a răspuns:

E cu mult mai usor. La fizica ai cele 4 subiecte: optica, mecanica, electromegnetica si termodinamica parca (nu sunt bun la fizica de asta dau la bio) pe cate o pagina si tu trebuie sa alegi 2 din astea 4. Dar e foarte greu sa faci ceva fara pregatire multa si multe probleme rezolvate. La bio doar inveti, bine ca ai si 2 probleme (una cu donatori, care-i destul de usoara, de cealalta nu stiu). Daca esti bun la mate poti incerca la fizica dar ti-am zis tot iti trebuie pregatire. Acum depinde si ce vrei sa faci mai departe. Daca vrei ceva gen politehnica clar iti trebuie fizica.

| Adrian277 a răspuns (pentru Adrian277):

Acum am vazut ca ai scris unde vrei. Daca il dai doar fiindca trebuie sa alegi ceva si nu-ti va folosi nici una nici alta (desi cred ca la academie iti va folosi fizica) alege biologia. Eu unul am o culegere cu materia de anatomie. Sunt in jur de 80 de pagini cu teorie si restul sunt variante de bac. De la corint e.

| RegeleCornet explică (pentru Adrian277):

La Academie am nevoie de fizica. Eu tot o sa ma pregatesc pentru bac, deci ma pregatesc si pentru admitere

| Adrian277 a răspuns (pentru RegeleCornet):

Atunci nu are rost sa dai la bio.