Cred ca a venit special cu pana la el. Altfel cum ar fi gasit asa repede o pană?
Cum adica te-a gadilit cu o pana?
cum isi permite sa faca asa ceva studentilor?
Nu-i nicio problemă. Când îl întâlnești intri în vorbă cu el și îți ceri iertare, și îi spui că nu ai știut că este el. Nu trebuie să faci nimic mai mult. În niciun caz nu trebuie să te temi că te va da afară din cămin.
Pe viitor caută să scoți limbajul urât din vocabular, că nu stă bine nimănui cu el în nicio situație.
Te-a gâdilat cu o pană? Eu îi ardeam una peste ochi. Eu o interpretez drept agresiune sexuală. Dacă îndrăznește să te scoată din cămin îi poți face reclamație pentru agresiune sexuală pentru că te-a atins un somn. Nu avea voie.
Este un camin de stat, camere de 4 persoane, bai si bucatarie la comun, controale neanuntate, si mai e si ierarhie administrator, sef de camin si sefi de palier, toti cu nasul pe sus
Nu-i spui nimic, nu il cauti. Sfaturile celor care au postat, mai putin ale lui "suntserios" si "gabico" sunt rele. Daca te intalnesti cu el il intrebi daca stie ce inseamna ceea ce a facut? Ceea ce a zis "gabico". Sa-i spui ca pe viitor sa se abtina de la asemenea gesturi, ca nu esti nici copilul, iubitul sau sclavul lui.
Ore de la 8 la 16 si erai mort de obosit. Stai sa vezi ce te asteapta cand vei fi in serviciu!
Acum, problema ta: Era administratorul sau ti s-a spus asta? S-ar putea sa fie o gluma de a colegilor.
Pentru atata lucru nu are de ce sa te dea afara. Dar mai sus pui problema: "De ce m-a gadilit cu o pana? De ce a venit pregatit cu pana?"
Te duci la administrator si ii explici situatia ca ai fost obosit, ai atipit apoi ai considerat gestul sau fiind facut de un coleg si fiind trezit din somn ai avut o iesire nefireasca, iti ceri scuze si ca pe viitor cazurile de acest gen nu vor mai exista
Si nu prea te poate da afara din cauza asta, ar trebui martori si sa ai multiple asemenea gesturi / comportament agresiv in mod normal, ai fost prins cu garda lasata dupa un somn de 2 ore in urma unei zile obositoare, este ceva uman reactia ta daca nu ai facut mai rau
anonim_4396 întreabă:
Dragos7810 întreabă: