anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, sunt la facultatea de silvicultura (boboc) și in prima zi, la festivitate ne-au fost prezentate câteva detalii.Sunt puțin speriat, nu prea cunosc locul și din ce ni S-a zis, prezenta este obligatorie la cursuri, sa nu lipsim etc.E doar frica de la început? Cum naiba sa merg la toate cursurile, e absurd, as lua-o razna..plus ca majoritatea sunt legate de matematica, pe care o urăsc

6 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

Dacă ești la USAMV ți-ai semnat sentința când ai semnat contractul, profesorii sunt infernali și o să ai viața de coșmar, mai ales la matematica, biochimie și materii de genul, trebuia să te uiți pe orar înainte să te înscrii aici dacă nu-ți place matematica, greșeala asta am făcut-o și eu o data, m-am înscris la o facultate la recomandarea cuiva și m-am mutat la sfârșitul anului pentru că era de groaza

suntserios
| suntserios a răspuns:

De obicei cursurile nu sunt obligatorii la facultate, dar depinde de la profesor la profesor. Cat despre matematica... trebuia sa te gandesti inainte sa dai la facultate

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Ce intrebare de tot spanacul.
1. E normal sa fii speriat la inceput. Te uiti pe harta unde sunt corpurile si nimeresti tu salile. Sau te intalnesti cu colegii si mergeti impreuna. Daca stii sa citesti orarul, scrie sala la fiecare materie, nu e greu.
2. De ce mama naibii te-ai inscris la facultatea aia? Tu nu ai vazut niciun orar inainte? Nu te-ai uitat ce o sa studiezi?
3. E o facultate grea, intr-adevar. Nu te-ai interesat ce e aia o facultate inainte sa te inscrii?

Ma uimiti unii cat puteti fi de prosti.

Du-te la munca, nu trebuie sa facem toti facultati.
Daca innebunesti de la niste cursuri, ma intreb cum o sa pastrezi tu un loc de munca.

| anonim_4396 explică (pentru supadeceapa):

Salut, tatăl meu are o firma de exploatări forestiere și are nevoie de un inginer silvic, de aia ma trimite pe mine ca sa nu mai fie nevoit la un moment dat sa caute pe altcineva, e afacere de familie.Sanatate!

| supadeceapa a răspuns (pentru anonim_4396):

Viitorul tau, alegerea ta ce facultate faci, nu a tatalui tau. Nu esti obligat sa-i preiei afacerea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Păi cine dracu te-a pus să te duci la silviculturălaughing))