| Enache_Razvan_ a întrebat:

Salutare TPU, am și eu o întrebare, sunt in clasa a 11 profesionala. Anul trecut am rămas repetent in a 10 dar un profesor care acum e director, m-a ajutat sa trec clasa și acum la final de an am fost informat ca fostul director ar vrea sa ne lase in clasa a 10. Ps menționat ca suntem vreo 4 este permis?

Răspuns Câştigător
| Furnicuta000 a răspuns:

Niciun profesor nu e atat de lipsit de suflet sa te lase sa repeti a 2 a oara clasa. Dar incearca sa nu ii dai motive. Daca esti genul care deranjeaza ora, supara profesorii, nu scrii absolut nimic la teste...atunci cam are motive. Arata-i ca nu meriti asta, vorbeste cu el si intreaba-l ce poti face ca sa treci in a 11 a ca tu deja ai repetat un an

3 răspunsuri:
| Nonameagain a răspuns:

Este permis daca nu aveti note de trecere. Sau daca aveti multe absente. Vad ca esti "recidivist" si intrebi daca profesorul are voie.

| Enache_Razvan_ explică (pentru Nonameagain):

Am note la toate materialele
Ms de răspuns

| vatadezahar24 a răspuns:

Bună! Dacă v-a trecut pe bună dreptate în clasa a 11 a, nu are nici un drept. Dacă nu aveti notele de trecere, este permis. Cel mai bine vorbiti cu actualul director și discutați motivele pentru care s-a luat decizia asta. Dacă problema nu este rezolvată și tot sunteți nelămuriți trebuie să vorbiți la inspectorat.