| Enste a întrebat:

Scuzati categoria daca nu e potrivita
sunt corijent la matematica si romana si inca cateva materii
din cauza ca pana acum am stat numai pe calculator pana pe 1 ianuarie m-am lasat dar tot nu am vointa sa invat adica nu stiu la teste si iau mereu 1 2 3 4 mi-e frica sa nu repet clasa va rog dati-mi un sfat sau macar daca se face ceva vara pentru trecere sunt in clasa a 6 a

Răspuns Câştigător
| NevastuicAaA a răspuns:

Nu calculatorul este de vina!
Iq-ul tau.
Daca erai copil destept te chinuiai pana acum sa faci cat mai bine.Profesorii deja stiu cat poti.
Sa stii ca si eu cand eram mai mic stateam mult la calculator(De la 14:00 pana la 20:00, dar faceam temele apoi iar calculator.
Deci daca vrei se poate.
Sau faceam temele in pauze.Si acum se mai intampla sa fiu obosit chiar daca nu stau la calculator si nu am timp de teme sau sa invat.Dar in pauze fac temele si invat.La teste am tehnica speciala de copiat.Dar sa nu intelegi gresit! Daca am fost "smecher" si am "pacalit" profesorii asta nu inseamna ca nu stiu nimic.La teze se invata, se mai invata si la teste, ascultari, examene.

Daca tu te chinui sa treci clasa a 6-a...ai un viitor stralucit.

Sa stii ca In primii ani profesorii isi formeaza o parere despre tine. Daca esti luat de bun te ajuta mult.

De curiozitate, ce medie ai luat in clasa a 5-a?

| Enste explică (pentru NevastuicAaA):

Cred ca 5 ca m-au trecut de ''mila''

5 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

Pentru acest " încă câteva", sincer, meriţi o corigenţă la română.

| valentingb a răspuns:

Ai o problema: lucrurile se leaga intre ele la anumite materii, si cateodata nu poti invata. Dar asta nu intotdeauna, la majoritatea materiilor poti invata doua-trei lectii,dai o lucrare si primesti nota mare. Trebuie sa stii ca si profesorii sunt oameni, si daca vor vedea ca te implici, iti vor pune un punct-doua in plus,chiar daca nu meriti, ci doar ca sa te stimuleze sa inveti. Trebuie sa inveti, si ca un obez care trebuie sa se abtina din a manca mai mult decat un om normal, si tu trebuie sa inveti mai mult decat un om normal. Alta cale nu e. Mai ai o problema:tu inca nu esti convins ca vrei sa inveti,pentru ca spui "la vara". Tu trage tare sa nu ramai pe vara, asta e important.
Si pe vara daca ramai, tot va trebui sa inveti, va trebui sa inveti cand toata lumea e libera, vacanta, parintii te vor pedepsi, profesorii te vor lua de "rau", iar copiii de "repetent". E usoara materia la clasa a 6 a, abia din a 7 a incep lucruri complicate, asa ca trebuie sa inveti, se poate. Implica-te, lasa distractiile si alte lucruri.

| Weider a răspuns:

Nu poti, doar daca inveti. E usor sa inveti pe clasa a 6-a.

| delia567 a răspuns:

Daca tot stai pe calculator, macar stai cu folos. am mai recomandat unora site-ul asta: lectiademate.ro. Voi chiar nu gasiti pe google?