|

FUNDA! Deci, eu am niste probleme mai delicate. In primul rand, pana in clasa a 6-a am fost un elev model, insa am ramas corigent la matematica din cauza unei profe. In toamna am dat corigenta cu alta (care imi este diriginta acum ) si am trecut. In a 7-a la fel, am ramas corigent, insa de data asta diriginta m-a lasat. In vacanta am invat si am trecut, dar acum am probleme de 2 ori mai mari. Din premiant am ajuns pe primul semestru in prag de repetenta, insa am ramas DOAR la 2 materii, romana si mate. Nu stiu ce sa fac totusi...Nu mai am sanse sa trec (doar la matematica) si imi este frica sa ma duc la romana in toamna. La matematica in general toata lumea trece la noi in scoala, dar nu stiu cum e la romana. Sfaturi?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Eu zic așa. Mă bazez pe ceea ce ai scris dta aici.
Ai fost premiant. Asta spune ceva despre capacitatea ta de a învăța.
Astfel dacă ai o vară întreagă la dispoziție, șansele sunt mai mari de 50%. să zicem 51% să treci. Așa că te mai strădui și dta un pic, de 49%. 49+51 fac 100 și treci.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Lasă stresul și învață dacă vrei să nu rămâi repetent.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In clasa a 6-a mi-a dat un 4 la muzica pentru ca am refuzat sa cant colinde si am luat premiul I. rolling on the floor Eram cu Dumnezeu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează