Nu, ce-i aia?!
Poate îmi explici tu...
Chestia aia pe care poti scrie ceva cu usurinta gen " Top 5 bla bla " si iti apar mii de rezultate.
Pare logic ca e mai utila decat TPU in unele cazuri, ce zici?
Ce să zic bine că îmi spuseşi tu ce este google. ![]()
Frate cine te crezi?!
Inventatoru internetului?!
Când tu încă purtai scutec eu aveam internet
Du-te la culcare puştiu' că e târziu pentru vârsta ta.
Bine boss.
Ochii violeti si cei aurii sunt cei mai rari. Prin top 5 cei mai rari ochi ma gandesc ca te referi la posesori nu la culoare, dar nu te pot ajuta aici. (cauta pe google topuri de genul "top 10 rarest eye-colors/eyes"). Personal, heterocromia mi se pare foarte interesanta. (un ochi verde unul albastru, tipul de la Romercial-vloger roman care acum face clipuri doar in engleza- are heterocromie si logo-ul lui se baseaza pe asta)
Nu exista ochii violeti si aurii!
Ceapa ta
imi dai eronat si tu nu stii nimic.
Elizabeth Taylor - Ochii violeti
Ochii aurii sunt intre cei caprui si cei verzi, rezultand ceva auriu.
Evident, conteaza mult si lumina in care observi ochii.
Nu! e doar combinatie de nuante de culori de la irisii ochilor!
In afara de culorile primare, toate culorile sunt combinatii de nuante.
Aici spune că persoanele cu ochi negri reprezintā doar 1% din populaţir, dar nu prea cred...
Iar cei verzi 2%. Eu cunosc multe persoane cu achii verzi şi nu cred că doar 2% dar...
Mai spune ca sunt rari ochii violeţi ( adevarat, sunt rari )
Verzi, roşi, toate bine şi frumoase, dar sunt şi negri, ceea ce nu prea cred...
Nu cred că este un articol chiar aşa de adevărat...
Clasamentul e acesta:
- ochii violet (loc 5)
- ochii aurii (loc 4)
- ochii verzi (loc 3)
- ochii negri (loc 2)
- ochii roşii (loc 1)
Mi se pare ca exista in lume doar o singura persoană cu ochii rosii, nu stiu exact cine e. Clasamentul ăsta l-am văzut si eu intr-un articol, nu sunt sigură 100% ca e adevarat.
Da frate, gandeste-te ca nu prea vezi persoane pe drum cu ochii negrii-negrii, eu cel puțin putin pana acum am vazut doar oameni cu ochii caprui spre negru (dar se vedea diferenta)
Si bă, poate chiar exista o persoana cu ochii rosii, dar daca e pe alt continent decat noi, cum D-zeu ai vrea sa o vezi in realitate?
Eu vreau sa stiu daca exista ochii portocalii =]]
anonim_4396 întreabă: