| Anca_9418 a întrebat:

(17ani)-Salut! Am o relatie de o luna. dar nu stiu, parca nu prea merge, simt ca nu tine deloc la mine.Nu am avut prea multe relatii(4 inclusiv el)Ceva ma face sa cred ca el s-a bagat cu mine asa.la vrajeala, sau poate asteapta ceva din partea mea, ceea ce eu nu ii ofer mai ales ca nu e o relatie serioasahappyNu pot sa am incredere in el si nu stiu de ce.Culmea e ca tot el a insistat sa fim impreuna. El a avut o relatie mai lunga de 3 ani, s-au despartit de vreo 8 luni.Nu stiu ce sa fac, sincer nici nu tin atat de mult la el, doar ca m-am obisnuit, nu prea mi-ar conveni sa ma obisnuiesc si mai mult cu el, sa incep sa tin, sa il iubesc. iar apoi sa imi arunce papuceii in bratzehappy

5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

O relatie se bazeaza pe comunicare, incredere si iubire. Intre voi se pare ca lipsesc cam toate, daca este asa atunci nu poti vorbi despre o relatie. Clarifica lucrurile impreuna cu el si ori o luati de la inceput ori mergeti fiecare pe drumul lui.

| shtephie a răspuns:

Daca nu-l iubesti nu are rost sa mai stai cu elwinking

| ZapPy a răspuns:

Dump him. Simplu. De ce sa stai cu cineva doar ca "ti-e bine"? Is atatea posibilitati, nu merita chiar nu merita sa iti bati capu si sa te stresezi. Daca odata ce esti intr-o relatie simti ca ceva nu mai merge nu tragi cu dintii de ea ca tot nu rezolvi nimic.

Sau a doua varianta, mai "urata" ii sa nu fii impreuna "oficial" cu el in sensul ca iti pastrezi optiunile deschise.Asta daca chiar nu vrei sa-i dai papucii asa direct. Nimeni nu te obliga sa fi loiala si alte chestii cu el deci esti libera sa faci ce vrei si cum crezi.

Succes! happy

| atianin a răspuns:

Da-i papucii!

Răspuns utilizator avertizat