| Sorina00089 a întrebat:

Am 2 baieti unul de 5 ani, cel mic are 2 ani şi fata care are 1 an sunt făcuţi cu barbati diferiţi eu recent am cunoscut un alt barbat acum 2 luni dar nu şi nu știu dacă e ceva real între noi sau e la fel ca taţi copilor el se comportă frumos cu mine şi cu copiii dar eu vreau să fie bine şi pentru copiii nu doar pentru mine vreau ca ei să aiba ce e mai bun.Ce parere aveţi de situatia mea? Cum să gestionez lucrurile şi să mă asigur că e ceva real din partea lui?

6 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Daca vrei sa ai binecuvantarea lui Dumnezeu peste relația ta, asculta de planul Lui, nu mai fa sex cu nimeni fara casatorie altfel te poti trezi cu încă un copil fără tata. Cui chiar ii pasa de tine, se căsătoreste cu tine prima dată.

| gabicoo a răspuns:

Mai fă unul și cu ăsta.

| TheGentleman a răspuns:

Sincer, la trei copii cu bărbați diferiți, mai bine las-o baltă. Încetează să mai cunoști bărbați, că este evident că doar neserioși atragi, ceea ce nu este sănătos nici pentru tine, nici pentru copii. Mai bine te concentrezi pe buna creștere a copiilor, creează-le un mediu armonios, susține-i și fii o prezență constantă și sigură pentru ei. În goana ta după bărbați s-ar putea să pierzi și legătura afectivă dintre tine și copii, iar mai târziu, aceștia nu doar să îți refuze partenerii, opunându-se relației tale, dar s-ar putea să te urască și să te abandoneze și pe tine, că n-ai fost în stare să te educi, să te maturizezi și să-ți vindeci traumele.

La urma urmei, decizia îți aparține. Dar să nu te plângi apoi că ai tăi copii te vor ignora și te vor scoate din viața lor. Energia pe care o consumi pentru a le găsi „tată", concentreaz-o în a le oferi alor tăi copii experiențe: călătorește cu ei prin Europa, cât încă se mai poate; joacă-te cu ei, cultivă-le curiozitatea, empatia, încurajează-i să ducă o viață activă.

Astfel de experiențe valorează mult mai mult decât partenerii tăi. Acceptă că, oricât de dureros ar fi, unii oameni nu au noroc în dragoste. Ai demnitate și nu te mai lasa folosită. Trage aer în piept și spune „am încercat, nu mi-a ieșit" și concentrează-te pe alte lucruri

| ValentinMihai78 a răspuns:

În primul rând, la 3 copii făcuți până în prezent, cu diferența de vârstă mică între ei, leagă-ți trompele și nu mai faci copii cu orice nou bărbat, căci vei ajunge sub lupă protecției copilului și poți pierde o parte din copii.
Apoi, cu orice bărbat vei vorbi de acum încolo, inclusiv cu actualul îi vei spune că nu mai vrei să faci copil, până când fetița nu va avea cel puțin 5 ani de zile și relația voastră nu va avea acte și cel puțin 5 ani de rodaj.

| Teodor456 a răspuns:

1. vorbește cu copiii daca l-au cunoscut.
2. 2 luni e destul de puțin pentru iubire adevărata.
3. Daca ai încredere în el lasă-l sa stea cu el si fa ceva pe lângă casă fara ca el sa te vadă (poti sa pui o cameră de copil într-un loc mai retras si tu sa vezi de pe telefon ce se întâmplă.)
4. După toate astea întreabă-i ce părere au de el.
5. Nu judec sau cv, dar nu e prea indicat sa le spui copiilor la fiecare bărbat el e "tati" vostrul sau cv de genul pentru ca pot ajunge sa aibă probleme de personalitate sau alte lucruri. Ei sunt mici si nu înțeleg ce se întâmplă in jurul lor cum o facem noi.
E perfect normal sa ai o relație si viața ta personala ca toată lumea, dar trebuie sa te gândești bine înainte de a-l prezenta ca un părinte copiilor. El trebuie sa fie un părinte nu un potențial părinte pentru copiii, deoarece daca te iubește cu adevărat atunci îi va iubi si pe ei. Încă odată nu judec pe nimeni, fiecare face in viața si casa lui cum considera mai bine, e doar părerea mea onestă.

| eliancodrut a răspuns (pentru Teodor456):

De ce un agramat ca tine vrea sa dea sfaturi. De asemenea un debitor de idiotenii: (pct.3 - camera de copil). Ce sa vorbeasca cu un copil de 2 si un an?