| AvramAdrian94 a întrebat:

Am avut o relatie de 6 ani, dar ultimii 2 3 ani erau toxici pentru mine, si intr-un final am ales sa plec, dar ea sufera enorm de mult!, Mereu plange si nu isi mai vede rostul in viata, ma doare foarte tare!, Imi e foarte mila de ea, dar nu ma mai pot intoarce la ea, pentru ca ar fi o iubire falsa pentru ca eu simt mila fata de ea, nu dragoste, cum o pot ajuta sa treaca mai usor peste?! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Naty1 a răspuns:

Si eu am terminat una de 8 ani si el părea foarte afectat (cu toate ca gresise mult fata de mine) dar stand atatia ani cu el ma simteam si eu rău sa il vad ca suferă asa ca ne-am mai vazut o data de două ori după.Dar cand am vazut ca il simt străin, ca nu ma simt ok fata de el si gesturile lui am zis ca nu mai are rost sa ne facem sânge rau.Am mai vorbit la telefon refuzând să mă mai vad cu el pana am rupt legătură de tot si gata.
Te sfătuiesc.

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

N-o mai căuta, că mai rău îi faci. Las-o în pace și rupe legătura de tot.

| kaTTsu a răspuns:

Iti voi spune ceva, am avut foarte multe relatii (nu imi fac reclama sau ceva.), ideea este ca nu toate merg, desi la inceput este frumos, perioada aia se stinge relativ, repede si aflii ca persoana de care tu te-ai indragostit este cu totul alta. Am patit-o de cateva ori.

Referitor la relatii toxice si prin asta am trecut, tot de cateva ori laughing. Solutia este sa rupi orice legatura si sa-ti vezi de drum, de multe ori se va lasa cu lacrimi, ori din partea ei, ori din partea ta, durerea va fi enorma, dar timpul te va vindeca, persoanele noi ce apar in viata ta, te vor pune pe picioare, plus ca din cate vad esti destul de bine ancorat la realitate si-ti cam dai seama ca nu mai functioneaza si nu mai simti nimic pentru ea, decat mila.

Cel mai urat lucru posibil este sa stai cu o persoana din mila. Avem cam aceeasi varsta si-ti spun, fii tare! Oricat de greu ti-ar fi, pana la urma vei gasi fata sortita, pe care o vei iubii si o vei aprecia enorm.

Multa bafta! Salut

| NarcisIfrim a răspuns:

Banuiesc ca vorbesti cu ea, daca stii chestiile astea.O ajunti enorm sa isi revina, daca o lasi in pace de tot.Sufera cat sufera si dupa te lasa si te uita.Doar sterge de peste tot, si las-o sa isi continuie viata, nu o mai amari si tu.Ori o vrei, ori o lasi de tot.