| Kufu95 a întrebat:

Am găsit ceva terifiant pe net, cum că bărbații din China au hotărât, să nu se mai întâlnească cu femeile pentru că este o pierdere de timp. Ce părere aveți?

27 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

A fost scrisa in chineza?

| RAY a răspuns:

Bărbați incel care nu atrag genul feminin in loc sa fie frustrați, misogini, sa urască femeile mai bine să vadă de sugarbaby sau una că ei sau sa fie realiști cum scrii tu acolo, fizicul contează, deși femeile mereu mint, nu am văzut gigolo tocilar

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru RAY):

Poate nu Gigolo, dar sunt destui Doni Juani "tocilari", indivizi care au nevoie de validare prin sex.
Tulburari de personalitate exista pe toate palierele sociale.

| RAY a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

E adevărat și asta,deși citisem că atenția e pe primul lor,vrem sa primim atenție cât mai multă, cei drept și eu mă bucur când primesc atenție dar în același timp am și anexitate, nu toți tocilari sunt urâți, nu trebuie sa fii frumos sa ai iubita, nu trebuie sa fii bogat sau badboy, majoritatea sunt compatibili fizic și ca caracter, sa vezi și de răspunsurile la întrebarea aia

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Loc

| RAY a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Avem și cam multe pretenții in ziua de azi,ar trebui sa fim mulțumiți, cât timp ești sănătos ești fericit, nu spun să nu evoluezi dar sa fii și realist, dacă nu-mi permit ceva asta e, nemulțumirea asta continua duce la stres

suntserios
| suntserios a răspuns:

De aia is cei mai multi din lume?

| Kufu95 explică (pentru suntserios):

Să te uiți mai bine, să vezi că India are acum cea mai mare populație de anul trecut.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Lol, amuzant. Terifiant, cica. In loc sa vezi partea buna, ca daca te duci in China, e de 1000 de ori mai usor sa *** decat in Europa. happy

| relian a răspuns:

Au dreptate, ce sa vada la femeile lor, fara tate, fara cu-r zici ca au fundu taiat cu sabia, sani nu au, putine sunt cele care mai au ratacit cate o tata cate un sfirc, fund, zici ca au doar fata nu si spate laughing asa ca ii cred, so fi saturat, vor si ei altceva

| gabicoo a răspuns:

Fake news. Made in China.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Sunt in continuare un popor foarte numeros. Au de unde sa mai scada.

| siriusblack98 a răspuns:

Bravo lor, la ce populatie au le doresc si indienilor sa aplice o astfel de initiativa.

| AlTheConquerorOfHeaven a răspuns:

Sunt surprins. Ce-i drept, chinezoaicele sunt mai usuratice am impresia.

| DTW a răspuns:

Asa si?
Asta e adevarul, sunt o mare pierdere de timp ptr.noi bărbații fiindca nu stiu sa faca nimic, se așteaptă sa fie servite cu absolut tot si fac sex doar din obligație si ala in scârbă.
Asa ca bravo chineziilor ca au luat inițiativă, oricum generatia asta de femei este pierdută cu mentalitatea lor...

| Kufu95 explică (pentru DTW):

Într-adevăr, e jalnică situația și sper să se regleze cât de curând și asta se aplică și la bărbați, nu doar la femei. Unii chiar nu au niciun respect pentru ele, să fim sinceri.

| DTW a răspuns (pentru Kufu95):

Atata timp cat nu sunt respectati si luati la misto si batjocoriti de ce ar trebui sa respecte?

În acel caz, da, dar gândește-te că sunt și femei abuzate, eu acolo m-am referit.

| DimitriChroma a răspuns (pentru DTW):

Incel lol

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru DTW):

"fac sex doar din obligație si ala in scârbă"?
Baiete, nu stii sa iubesti o femeie.

| DTW a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Bine ca stiu sa iubească ele...

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru DTW):

Pai daca nu stii sa produci nici o placere femeii, te astepti sa fie entuziasmata de sex cu tine?
Oferi si tu un compliment, un sarut, o mangaiere?
Stii ce e ala preludiu?
O rasfeti, o trimiti la salon, la manichiura, al epilat, la masaj?
Unii stiu doar sa ia, fara sa o fere nimic in schimb.

| DTW a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Cui sa ofer daca nu mi s-a permis lucrul asta?
Vorbeam cu ele o zi toate bune si frumoase si dupa a doua zi mesaje seci si sictirite...
Daca aveam un Lamborghini sa vezi ce subiect de discuție aveau...

Eu cred că cu tot cu acel Lamborghini și tot nu ai știi să ții lângă tine o femeie cum trebuie. Tu crezi că prin așa ceva, vei atrage oameni de calitate? dacă ție ți se pare așa important, că ai ceva care valorează mult financiar, crede-mă că există și femei care nu dau nici doi bani că tu ai o astfel de mașină, dacă tu te comporți de parcă prin asta, ele au o obligație să fie slugi pentru tine.

| CelCareRamaneInUrma a răspuns:

Terifiant? e veche treaba rolling on the floor)Cauta pe net miscarea Incel, Blackpill, mgtow....sa fi tu sanatosrolling on the floor)

| DimitriChroma a răspuns:

Eu cred că-i bun. Dacă-s așa de proști mai bine stau deoparte.

Întrebări similare