Nu e nici o intrebare aici dar e evident că ești intr-o situație cel puțin delicată. Dacă o ignori, deschizi ușa și altor ieșire de-ale lui. Dacă-l intrebi, va trebui să te confrunți cu toată situația in splendoarea ei (cauze, motive, urmări,...)
Și cum o relație solidă e bazată pe incredere, in lipsa ei, toată construcția riscă să se năruie
Chiar daca ceri explicații sau nu, relația voastră e compromisa, raul a fost făcut și tipul nu are scuze.
Daca as fi în situația asta, nu as cere explicații de nici un fel, toate ar fi e escaladare de minciuni. Doar o salut și-i urez multa fericire cu noua cucerire.
Cheers
Cat despre faptul că ai curiozat in telefonul lui, e perfect legitim. Iubirea e bazată pe sinceritate și onestitate, nu mai au loc secrete de nici un fel.
Cheers
Daca ai gasit mesaje de genul respectiv, inseamna ca nu te respecta, nu te iubeste, poti sa stai cu un om 200 de ani si nu te poate iubi, sunt oameni care traiesc cu doua fete, vor si sotie si amanta, cel mai bine e sa pleci, daca nu ai copil si mai bine, pleaca si fa-ti viata din nou, cu acesti oameni o sa regreti toata viata.
Buna fata draga, eu te inteleg cel mai bine, esti puternica si incearca sa te stapanesti. Am trecut prin lucruri mai grave dect tine pana in acest moment, eu, i-am prins, da, sunt cel inselat!
Ai rabdare, lasa-l in pace o perioada, mai verifici pe parcurs fara sa isi dea seama, chiar si atunci cand stabileste cu colega ca se intalnesc la hotel sau ceva asemanator si poti spune ca ai dovada clara, nu il ataca. Ol urmareti la hotel sau unde se duc sa faca sex si atunci cand are pantalonii in vine il poti acuza de orice! Poate are remuscari si renunta in ultima clipa.
Asa ca fi desteapta sa nu te acuze el, sa iti spuna ca esti nebuna si altele!
Fi desteapta nu fraiera!
Vă așteptă o decizie enorm de dificilă în privința soțului Dumneavoastră! Aicia este caz serios! Iar la o așa căsnicie relație de ani de zile, să ajungeți trădată! de o altă femie! din cauza unui "soț" ne serios! Care nu vă iubește cu Adevârat, și real, o să aveți de loat o decizie grav de grea de luat în situația în care vă aflați ca soție! Ca mamă copiilor ce îi aveți dintr-o căsnicie! de o viață!
îmi pare cu Adevârat rău! Pentru Dumneavoastră Doamnă!(
Ca o asteapta cu o cafea, nu inseamna nimic. Sunt colegi, socializeaza. Dar acel "my love" trebuie lamurit.
Si totusi, inca nu esti nevasta lui.
SIngurul care se comporta ca la 17 ani este el. E clar ce ai la usa. Daca il intrebi, iti va baga scuze, omul se ascunde. Mai bine ii mai urmaresti conversatiile, sa nu te prosteasca cu minciunile. Stiu cum sunt colegii la munca, li se face apa in gura si sunt cei mai libidinosi. Scaneaza QR code-ul de pe wapp la el, ca si cand te loghezi pe laptop, la tine in tel si vei avea toate conv lui in timp real.
Inseal si tu si sunteți la egalitate, asta cu iubire pe viata sunt fantezi si tu ai vrea cu unu frumos, dar ți frica de societate, Dumnezeu, familie, bărbați nu sunt judecați si lăudați, 85% dintre bărbați nu sunt atractivi fizic, practic o faceți din mila cu stim si noi asta
In primul rand, nu ai nici un drept sa-i controelzi telefon, de altfel este chiar ilegal
Apoi, tu esti doar "o iubita" asa cum poate mai sunt si altele, chiar daca relatia voastra dureaza de 15 ani, tot fara putere asupra lui, esti.
Nu-ti convine?
Nu-i bai, iesi din combinatia cu el si cauta-ti altul, ca asta probabil este satul dupa atatia ani.
Zaka întreabă:
JohnnyBravo123 întreabă: