| Awesom a întrebat:

Am și eu o întrebare:Ce înseamnă să fii ținut sub papuc? Manipulare?

Răspuns Câştigător
| fabiola a răspuns:

N-as spune manipulare, pentru ca este cu acordul tau.La inceput te lasi dus de val caci asa cum spui o iubesti prea mult, apoi te lasi pentru ca rezultatele nu sunt chiar proaste, iar in cele din urma ca sa eviti scandalul.Stai acolo, sub papuc pana intr-o zi cand te intrebi:nu cumva papucul a zdrobit toata personalitatea mea?

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu inseamna manipulare, inseamna sa fii tinut din scurt, sa trebuiasca sa respecti toti ce-ti spune si sa te supui fara cracnire unei alte persoane, respectiv cel care te tine sub papuc, de obicei se zice despre un barbat ca este tinut sub papucul sotiei. Numai bine!

| alessia5158 a răspuns:

Mai degraba constrangere decat manipulare! "A tine sub papuc " = a tine sub control / a impune limitari/a ingradi

| Psihiatra a răspuns:

Inseamna sa te supui cuiva, indiferent de ce este vorba, ca acea persoana sa detina control asupra ta moral si fizic si sa-ti "incatuseze" anumite libertati

| Andumin a răspuns:

Sa iti dea cineva ordine contiu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E atunci cind sotia isi imagineaza ca face orice regula si tu nu faci nimic sa-i tulburi imaginatia si mergi pe aceeasi cale imaginara, dar de fapt esti mai liber ca pasarea cerului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu te puna naiba sa-mi dai fundita ca-mi citeste sotia toate raspunsurile cistigatoare.

| blondaa_2641 a răspuns:

Sa fii mereu condus de cineva, sa nu poti sa iei propriile tale deciziibatting eyelashes Sper ca ti-am fost de ajutor. fundita?:* pupp

Întrebări similare