Stai de vorbă cu el, si îi spui că nu suporti agresivitatea de nici un fel, nici verbală, nici fizică!
Îi explici că, si daca s-ar fi întâmplat invers (adica, dacă mamica ta ar fi incercat sa-ti loveasca tatal), ai fi procedat exact la fel, l-ai fi apărat pe el. De fapt, tu vrei să aperi linistea căminului, nu pe unul de altul. Ei se ceartă, ei se împacă, dar tu-ti doresti armonia in familie. Asa e si frumos si respectabil. Frumos din partea ta că ai incercat sa aplanezi situatia.Las că-i va terce mânia si inversunarea împotriva ta. Poate se simte umilit, nu te-a vrut ca arbitru
Le rezolvă, dar nu intotdeauna cum ne dorim noi... Dumnezeu stie restul...Stii e o vorbă: toate trec, dar până trec e groaznic!
Eu,in locul tau, chiar daca pare a comportament pueril, l-as ignora la randul meu.El a gresit, incercand sa dea intr-o femeie si tu ai facut exact ceea ce trebuia.Acum tot el e suparat? Ce dumnezeu? Sau, daca preferi varianta mai blanda, poti sa il intrebi ce problema are si sa ii explici ca tu nu vezi unde ai gresit.
Nu esti tu cea vinovata.el ar trebui sasi ceara scuze, nu tu.nu te duce sa-i ceri scuze pentru ca el va intelege ca ce a facut este bun si ca tu regreti ca nu l-ai lasat sa o faca.Asteapta sa treaca timpu, va uita pana la urma
Buna!
Poti sa vorbesti cu el, si sa iti cer scuze ca ai sarit in fata lui, el ca parinte merita respect, dar tu ai vrut doar sa o aperi pe mama ta, explica'i si poate va intelege!
Mult succes, si NU sari la bataie daca comenteaza ceva! eh..glumeam cu asta!
Cred ca trebuie sa-l intrebi care e problema, si de ce nu vorbeste cu tine.Trebuie sa stati de vorba si situatia se va ameliora, cred.
Succes!
El considera ca i-ai sfidat autoritatea, de aia nu te prea baga in seama dar stai linistita cum a zis si SilviuIoan timpul le rezolva pe toate!