anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am inca o problema.
Deci mai pe scurt situatia sta cam asa: ai mei s-au certat cam rau intr-o zi, iar eu a trebuit sa ma bag intre ei ca tata sa n-o loveasca pe mama.Intelegeti voi, deci m-am luat de tata putin.Si de atunci tata nu ma mai baga in seama.Si desi ei s-au impacat,tata tot nu vorbeste cu mine, ci doar imi "arunca" cate o privire urata cand ne intalnim intamplator prin casa.
Ce e de facut in situatia asta?

9 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Stai de vorbă cu el, si îi spui că nu suporti agresivitatea de nici un fel, nici verbală, nici fizică!
Îi explici că, si daca s-ar fi întâmplat invers (adica, dacă mamica ta ar fi incercat sa-ti loveasca tatal), ai fi procedat exact la fel, l-ai fi apărat pe el. De fapt, tu vrei să aperi linistea căminului, nu pe unul de altul. Ei se ceartă, ei se împacă, dar tu-ti doresti armonia in familie. Asa e si frumos si respectabil. Frumos din partea ta că ai incercat sa aplanezi situatia.Las că-i va terce mânia si inversunarea împotriva ta. Poate se simte umilit, nu te-a vrut ca arbitru laughing

| Silviuloan a răspuns:

Timpul le rezolva pe toate.

| floresdemayo a răspuns (pentru Silviuloan):

Le rezolvă, dar nu intotdeauna cum ne dorim noi... Dumnezeu stie restul...Stii e o vorbă: toate trec, dar până trec e groaznic!

| CeaCuMasca a răspuns:

Eu,in locul tau, chiar daca pare a comportament pueril, l-as ignora la randul meu.El a gresit, incercand sa dea intr-o femeie si tu ai facut exact ceea ce trebuia.Acum tot el e suparat? Ce dumnezeu? Sau, daca preferi varianta mai blanda, poti sa il intrebi ce problema are si sa ii explici ca tu nu vezi unde ai gresit.

| Ochiverzui a răspuns:

Nu esti tu cea vinovata.el ar trebui sasi ceara scuze, nu tu.nu te duce sa-i ceri scuze pentru ca el va intelege ca ce a facut este bun si ca tu regreti ca nu l-ai lasat sa o faca.Asteapta sa treaca timpu, va uita pana la urma

| iulya23 a răspuns:

Buna!
Poti sa vorbesti cu el, si sa iti cer scuze ca ai sarit in fata lui, el ca parinte merita respect, dar tu ai vrut doar sa o aperi pe mama ta, explica'i si poate va intelege!
Mult succes, si NU sari la bataie daca comenteaza ceva! eh..glumeam cu asta!

| FURRIA a răspuns (pentru iulya23):

Iulya merita respect ca ce ca sa dea int-o femie halal respect.
Intrebal dc e suparat spune-i ca el ce ar fi facut daca ar fi fost in locul tau

| Nitzulitza a răspuns:

Cred ca trebuie sa-l intrebi care e problema, si de ce nu vorbeste cu tine.Trebuie sa stati de vorba si situatia se va ameliora, cred.

Succes!

| Abbys a răspuns:

El considera ca i-ai sfidat autoritatea, de aia nu te prea baga in seama dar stai linistita cum a zis si SilviuIoan timpul le rezolva pe toate!