| AliceAlice456 a întrebat:

Am mai pus întrebari si stiti din ele ca mama soacra se poarta urât cu mine, dar acum de dimineata mi-a pregatit cafeaua şi mi-a zis "eşti nora mea frumoasă "sotul meu e la munca si am ramas doar eu cu ea, nu stiu ce a apucat-o pentru ca ea in alte zile cand era sotul meu la munca ma certa. Eu si soțul meu suntem casatoriti de 10 ani si mama lui nu m-a suportat de la început, ce credeti ca a apucat-o acum sa se comporte frumos?

11 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Poate a rigat-osorul tau sa incerce sa se poate frumos cu tine si tine cont.

| MihaelaDart a răspuns:

Fi bucuroasa de zilele cand ea este in toane bune, posibil sa faca si teste pe tine, ca deh este soacra. A mea ma suporta de 12 ani, dar eu nu o suport pentru ca se schimba precum vremea, o data este fericita si vorbeste frumos cu mine, alteori este indispusa si este sictirita, alteori nervoasa si are chef de cearta, dar ignoranta este cea mai buna arma. Efectiv, se ataca ca nu o sun prea des sa vedem ce face si cum se simte laughing. Asa ca iti inteleg oful.

| MarianWLF a răspuns:

Nu o lauda sa nu o deochi, ptiu ptiu ptiu de 3 ori laughing, Doamne ajuta!

| Hyperion7 a răspuns:

Poate chiar vrea sa se schimbe ...sau sa te otrăveascăbig grin

| adryang78 a răspuns:

Vezi-ți de treabă, că nu se schimbă peste noapte. O fi avut vreun puseu de amabilitate sau vrea să se dea bine pe lângă tine ca să-ți ceară ceva. big grin

| Lupică27 a răspuns:

Are interese la tine, vrea ceva de la tine.

| Standt a răspuns:

O fi rugat-o sotul tau.
Dar din intrebarile tale reiese ca tu stai acolo degeaba. Ai pretentii ca soacra sa-ti faca totul. Nu este corect! Pune mana si fa si tu ceva prin casa aia. Ca doar acolo mananci, te speli, faci mizerie. Apropo, ii platesti chirie? Ii platesti ca la hotel ca sa-ti faca si curat?
Apropo, daca tot stai degeaba acolo, pune mana pe o carte de gramatica. Scrii ingrozitor de gresit totul.

| norisorulpufos a răspuns:

Ai o prejudecată că nu te-a ințeles.
Tu ai incercat să o ințelegi?
E și ea un om ca și tine.
Doar că probabil consideri că totul ți se cuvine fără să faci prea multe.

| Alexandru1111199 a răspuns:

Daca oi fi vreo tuta de aia care sta toata ziua la telenovele cred si eu ca nu te suporta. exista 2 variante de ce nu te-ar suprota ma-sa ori e prea atasata de fis-o si inca nu accepta faptul ca acum tu esti prima femeie din viata lui, ori tu esti o tuta care freaca menta si sincer daca as fi in locul ei te-as trata la fel, adica dupa ce ca stai in casa mea mai ai si pretentii.Da intrebarea e..vere sunteti luati de 10 ani asta ar insemna ca sigur aveti amandoi peste 30 de ani corect? Deci voi in 10 ani n-ati fost in stare sa va luati o chirie ca sa fiti independenti sau sa va faceti casa voastra ma?

| Ancadorinapascale1993 a răspuns:

Sigur o sa aflii pana diseara? Poate iti cere o favoare cine ştie?
Raspunde-i pe masura zic eulaughing ☕☕ sa ai poftă?

| Ancadorinapascale1993 a răspuns (pentru Ancadorinapascale1993):

Apropos, dc se pun semnul intrebarii aici? eu am lăsat emoticoane