| Bgdsk8 a întrebat:

Am niste cicatrici pe mana de care imi este frica sa le spun alor mei. Insa acum a venit caldura si trebuie sa port tricou... ce as putea face sa reusesc sa le spun adevarul?

Răspuns Câştigător
| Bulinăăă a răspuns:

Lama... prietenul cel mai bun al adolescentiilor. da spune-le te vor intelege sunt parintii tai...

6 răspunsuri:
| DjSmoKEE a răspuns:

Sa le spui? ba da prosti da multi.

| Alex1 a răspuns:

Spunele adevaru ca tot o sa afle eiwinkingstii cum e :greseala recunoscuta e pe jumatate iertata

| sandita a răspuns:

Buna in primul rand de unde vin acele cicatrici? daca poti spune? Parerea mea este in felul urmator daca ti-al facut singur nu prea este bine, ar trebui sa vorbesti mai mult cu ai tai si sa le spui despre ce este vorba si de unde provin acele cicatrici.Ei sunr singurii care te pot ajuta cu adevarat si care te pot sprijini.Toti pusti de varsta ta cred ca parintii nu-i pot intelege dar nu este chiar asa incearca si stai mai mult de vorba cu ai tai chiar daca poate la inceput poate face putina gargara este normal le este un pic greu sa creada asa ceva despre copii lor, dar in cele din urma o sa ajungeti la o intelegere.muta bafta.

| ELLSSA a răspuns:

Poti fuma etnobotanice, decat sa incepi sa te injectezi/sa te tai...
P.S. Cel mai bine ar fi sa le spui alor tai, sa le lasi sa treaca si sa nu mai faci asa ceva niciodata.Atunci ai sa ai respectul si felicitarile mele!

| kryssy_6491 a răspuns:

Eu zic sa le spui alor tai sau celui in care ai mai multa incredere de exempu si eu am niste cicatrici pe mana stanga pe care le-am facut ieri,iar astazi nu m-am ascuns,am purtat un tricou si m-am dus pe langa mama,ea nu a observat,dar i-am zis eu..., bine normal ca nu i-a placut si a zis ca de ce am fc asa ceva, iar eu i-am zc ca asa am simtit.sa sti ca nu mi-a facut nimic doar m-a certat putin. acum sa nu ma crdeti demonica sau asa ceva (merg in fiecare duminica la biserica si cant alaturi de cantor si preoteasa si niciodata nu as face ceva care sa-mi provoace moartea.)nu-ti fie frica de ai tai si asigurai ca ai avut totul sub control cand ai fc asa ceva (daca ti-ai fc singura cicatricile), iar daca a fost un accident le poti explica cum s-a intamplat)kisswinking

| ozulll a răspuns:

Am cazut...