| keikop119 a întrebat:

Am si eu o intrebare am 13 ani si am o problema in familie (poveste lunga). Nu mai primesc bani nici de la tata nici de la mama, deci de fiecare data cand ies pe afara alte fete au bani de un suc si eu ma holbez la ele.Va dati seama cat de nasol ma simt Si de aceea as vreau sa imi gasesc o slujba. Aveti vreo idee unde as putea sa ma angajez?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 13 ani este imposibil sa te angajezi,doar daca gasesti vreun local jalnic unde nu se angajeaza nimeni,si poate doresc proprietarii sa te angajeze ilegal,fara carte de munca,cu un salariu destul de mic.Dar daca nu ai aceasta ocazie, atunci poti face curat pe scara si poti primi bani de la vecini, bineinteles daca ei accepta aceasta afacere.Alta varianta ar fi sa gasesti pe cineva care sa te lase sa-l ajuti cu aranjarea unor acte,impartirea unor pliante, completarea unor formulare, sau sa te trimita pentru renumararea populatiei la oameni sa completeze acele foi.Incearca sa te interesezi.De asemenea,ai mai putea sa le ceri bunicilor,neamurilor,asa politicos,sau intr-un fel de gluma adevarata,ori sa te mai imprumuti la prieteni din cand in cand si le dai cand vei putea. Daca nu reusesti sa gasesti ceva din ce am spus, atunci trebuie sa astepti sa mai cresti, la 15-16 ani e posibil sa te mai angajeze dar nu stiu daca e posibil legal, decat la unele munci usoare, iar cand mai iasa prietenele si nu ai bani spune-le ca nu ai chef sa iesi.

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pana nu faci 16 ani nu te poti angaja, doar de atunci cu acordul parintilor si de la 18 ani pe cont propriu si minim 10 clase sa ai.

| Codrindor a răspuns:

La 13 ani nu exista posibilitatea ca cineva sa te angazeje!
Le-ai cerut parintilor bani pentru ceva anume si ei te-au refuzat? Ai incercat sa vorbesti cu ei? Sa e spui ca vrei si tu un ban pentru un suc? Poate ei nu stiu de ce ai tu nevoie?! Cumva fumezi? Noi nu putem sti situatia ta de acasa, de familie, daca mai ai sau nu frati/ surori! Mediul de viata, cu ce se ocupa parintii, ce obiceiuri au! Cred ca cel mai bine e sa vorbesti cu ei, cu mama ta sa incerci! Esti fata, cred ca trebuie sa te aproprii mai mult de mama ta, vor fi probleme despre care trebuie sa vorbesti strict cu ea, ma refer la cele legate de intimitatea ta! Incearca... nu o sa-ti para rau! Astept raspuns despre rezultatu tau!

| AnnaRawrrr a răspuns:

Incearca sa faci chestii folositoare pentru amici si poti sa ceri cate ceva pentru asta. Am prieteni care pun jocuri pe PSP de exemplu si cer cate 20-30 de lei pentru a-l moda.

| alexutsssa a răspuns:

La 13 ani nu cred ca ai putea sa te angajezi undeva legal.dar poti face curat acasa mai iti da mama/tata un ban,la bunici, vecini care au nevoie de ajutor, sau poti imparti pliante pe strada dar cred ca mai trebuie sa te duci cu cineva mai mare.sau poti incerca sa le explici parintilor cum te simbti si nu cred ca te vor lasa asa, te vor ajuta ei!