| BLeH[RO] a întrebat:

AM si eu o problema tatal meu nu prea statea cu mine si mama s-a despartit de el si acum mama isi cauta pe altcineva... si acum vine intrebarea daca aceal sa zicem are bani dar daca nu ma iubeste ce as putea sa fac?

Răspuns Câştigător
| Artemisia a răspuns:

Pai nu cred ca mama ta o sa ia pe cineva care nu o sa te iubeasca...mama ta trebuie sa se gandeasca si la tine! parerea mea.

10 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca vrei sa te iubeasca trebuie ca, mai intai, sa-i arati tu ca il iubesti ca pe un tata. Daca tot nu se rezolva nu este asa o mare problema, oricum nu este tatal tau biologic, este destul sa existe o relatie de acceptare si respect reciproc intre voi. Succes si numai bine!

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Nu ai ce să faci.
Interesant este că vorbeşti doar de bani... să înţeleg că mama ta caută un bărbat doar pentru bani?! Dacă da, cam trist.
Oricum, este o problemă care ţine strict de mama ta, de alegerea ei şi tu nu ar trebui să ai niciun cuvânt de spus la chestia asta.
Numai ea are voie să decidă ce bărbat primeşte în casa ei.
Salut!

| tyana a răspuns:

E greu ca un strain sa nutreasca sentimente de iubire fata de copilul iubitei, insa acestea se dezvolta in timp, prin respect de ambele parti.Eu zic ca pentru moment dragostea mamei tale iti este de ajuns, nu astepta prea mult de la barbatul de langa ea. E important ca el sa o iubeasca pe ea si in timp te va iubi si pe tine ca pe copilul lui.Trebuie insa rabdare si asa cum am mai spus, respect de ambele parti.

| andrei a răspuns:

Ce ai putea sa faci?laughing sa il omori? nimic:p

| acdcfan a răspuns:

Nu prea ai ce sa faci decat sa incerci sa vorbesti cu mama ta ca nu prea te-ai simti bine cu noul tau ''tata'', ca este destul de greu sa treci peste situatie si ai nevoie de timp, poti chiar s-o sfatuiesti sa gaseasca pe altcineva. Daca nu merge nu trebuie sa iti para rau gandeste-te ca si tu ai viata ta si trebuie sa te gandesti la viitorul tau si la ce ar fi mai bine pentru tine caci tu esti stapana propriei tale persoane.

| BubuLina999 a răspuns:

Pai daca mama ta il iubeste pe el si el pe ea atunci respectivul barbat se va obisnui cu tine si se va purta frumos cu aman2. dar sa stii ca partea cu iubitul nu stiu daca va fi posibil a imediat, pana sa va acomoda cu tine. dar daca el o iubeste pe mama ta cu siguranta va incepe sa tina la tine.

| XxAndreiMasterxX a răspuns:

| RoxannaST a răspuns:

Pai pentru tine ce conteaza de fapt? Banii sau faptul ca e posibil sa nu te accepte/iubeasca? Important e ca mama ta sa se inteleaga bine cu el, iar el sa o respecte si sa o iubeasca, atat pe ea, cat si pe tine. Oricum, in cazul in care nu te intelegi bine cu respectivul, mama ta renunta la el, te asigur; pentru ca ea nu ar putea fi fericita cu el stiind ca tu nu il accepti sau el nu te accepta. Tu esti cea mai importanta pentru ea, iar ea nu poate fi fericita daca tu nu esti. Iti spun asta din propria experienta; si eu am trecut prin ce treci tu.

| BLeH[RO] explică:

Acum s-a schimbat nu mai e la fel e mai apropiat de mine

| imscared a răspuns:

Pai mama ta ar trebui sa aleaga un barbat caruia sa te iubeasca ca fiica sa.Si la mine s-a intamplat mai demult aproape la fel doar ca la mine nu s-a despartit si tatal meu a murit.Cand a gasit un barbat(care era potrivit pentru mine sincer) m-a intrebat daca nu cumva mi-a dat o palma sau valea, la culcare...si am spus ca nu.Asa ca acum s-au casatorit si traim bine.Tot ce trebuie sa faci e sa o anunti pe mama ta daca cumva tia tras o palma sau la culcare... da nici tu sa nul provoci sa o faca.Mult noroc big grin