Ignora-l,e mai dureros decit o palma,sau un raspuns neadecvat,da dovada de inteligenta, si bun simt.El are sigur complexe de inferioritate in fata ta de aceea se comporta asa, fii desteapta si ignora-i talentul infim
Biblia spune: "Nu raspunde nebunului dupa nebunia lui, ca sa nu semeni si tu cu el". Lasa-l sa comenteze si poarta-te ca si cind el nu ar exista acolo linga tine, adesea indiferenta doare mai rau decit daca i-ai spune ceva. Si chiar spunind, vei vedea ca va gasi mereu un raspuns ca sa te jigneasca din nou. Asa ca, fa-te ca nu existi pentru el, si ca el nu exista pentru tine.
Un limbaj urat si vulgar te scade, daca vrei sa te ajut, uite id-ul meu: nestor_aav, daca vrei pot vorbi si cu acel baiat.
Tu consideri ca arati ca o drogata? Ce conteaza parerea lui?
Si cum reactionezi in general la aceste rautati? Daca incepi sa te vaieti sa te lase in pace si alte chestii de genul acesta atunci "bravo", i-ai oferit satisfactie si va continua.
Si sigur nu ai facut tu ceva rau ca sa te jigneasca asa? Nu care cumva ai inceput tu, facand un gest care sa il deranjeze? Daca e asa, cere-ti scuze si roaga-l sa faceti pace.
Daca nu, ai putea sa ii dai o replica de genul :
"Vrei sa spui ca te-ai uitat in oglinda si ai descoperit cum arati iar acum imi zici concluzia?" (bineinteles, pe un ton tupeist si cu zambetul pe buze) sau orice altceva.
Sau ignora-l. Uita-te la el cand iti face asa si atunci cand se opreste intreaba-l "ai terminat?" / "gata?" / " te simti bine? " /
"acum poti sa taci? ". Si pleaca din acel loc repede.
Sper sa te lase in pace, ca stiu cum e, am trecut si eu prin asta.
Daca chiar tu esti la avatar...mai mult ca sigur ca ala e drogat de tot se ia de tine...asa ca fata nu cred ai putea sa il injuri chiar foarte tare.ce naiba