| TechGuru18 a întrebat:

Am vorbit cu cineva sa fac schimb pe olx între 2 jucării. El mi-a propus oferta și am acceptat-o, am căzut la comun acord sa facem anunț ambii la 20 lei sa trimitem a doua zi ambii, eu am trimis iar el nu, lui i-a ajuns jucăria și banii trebuie sa-mi ajungă, as putea sa îl dau la politie sau sa fac ceva? Nu răspunde la telefon, la nimic, nici pe olx, jucăria e scumpă.

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai intrat si tu pe lista celor care isi iau țeapă pe OLX.
Peste tot se vorbeste despre asta dar tot nu va invatati minte.
Plăngerea o poti face, e dreptul tău, dar degeaba. Asta e.

| darrio2007 a răspuns:

P.S. Și trebuia sa repeti intrebarea de atâtea ori?

| Violleta2022 a răspuns:

Sigur ca poti sa faci plangere la Politie, dar asta nu ajuta la nimic, fiindca smecherii de pe olx sunt unsi cu toate alifiile si promit orice vrei tu sa auzi doar ca sa ti se para tie ca ai facut o afacerea minunata, de aceea le-ai si cazut in plasa si te-au pacalit.
Administrata olx avertizeaza sa nu trimiti nimic de valoarea cu posta ci sa vinzi numai daca te intalnesti cu acel cumparator, tocmai pentru a evita sa ramai cu buzele umflate.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Plângere pentru ce? Tu i ai trimis de buna voie și el a plătit.

| anonimg a răspuns:

Mergi la poliție. Poliția îl va găsi după numărul de telefon, după adresa de e-mail.
Raportează problema cu lux de amănunte și administratorilor site-ului olx care îi vor bloca contul.
Data viitoare renunță la orice schimb, chiar și dacă acesta este făcut față în față.
Caută să renunți la olx, pentru că nu este de încredere, deoarece orice hoț își poate oferi serviciile pe acel site.

| Cipi1212 a răspuns:

Te-a păcălit!

| GligoresiLaruca a răspuns:

Ai vandut pe 20 de lei sa fii sanatos.