Unora le plac poveștile siropoase.
În mod normal un astfel de om nu trebuie să mai lucreze cu o femeie care a avut relații în trecut.
Ce să faci în cazul ăsta? Nimic. Trebuia să faci mai dinainte: adică să nu intri într-o relație cu un băiat care încă mai are tangențe cu foste relații. Nu puține sunt fetele și femeile cărora le place să fie mințite, că bărbații se schimbă. Bărbații nu se schimbă. Și nici femeile. Se schimbă doar aceia care se pocăiesc. Iar pocăința în cazul de față constă în a nu mai lucra în preajma ispitei.
Indiferent de ceea ce iti zic astia pe aici cum ca ai fi "copil rasfatat", eu cred ca tu ai dreptate. Nu stiu ce e de facut, nu stiu cum ai putea sa-i ceri s-o dea pe aia afara, fara ca tu sa pari "personajul negativ" (nici nu stiu cum s-ar pune problema chiar daca ar vrea s-o dea afara, adica din ce motiv, pentru ca nu poate s-o lase fara paine pentru ca e iubita geloasa) dar da, din datele pe care le-ai prezentat, si mie imi rezulta ca ar putea sa fie ceva intre ei.
Intr-o relatie:
Daca te deranjeaza ceva, spui si explici
Daca lucrurile nu se schimba, pleci!
Daca nu ai incredere totala in iubitul tau, ce rost are sa fiti impreuna? Pentru astfel de certuri?
Mai explica o ultima data ce te deranjeaza si daca lucrurile nu se schimba... Pa
Salut. Eu zic să vorbeşti cu el şi îi spui că pleci dacă nu te respectă, dacă continuă, pleci.
Mofturi de copil rasfatat. Daca lucreaza cu un om in care are incredere profesional, e bine. Nu are nici o legatura cu respectul fata de tine. Crd ca nici nu stii ce este ala respect fata de cineva. Vrei acum sa o dea afara numai pentru ca nu iti place tie? Mai bine desparte-te de el daca nu ai incredere in barbatul ala. Pentru ca daca nu e asta, va fi alta care nu are sa-ti placa.
De menționat că la începutul relației mi-a spus că termina orice discuție cu ea pentru că nici lui nu i se pare normal ce a făcut. Și asta fără să-i cer eu. Și după câteva luni a angajat-o. Dacă era de dinainte era altă treabă.
Esther100 întreabă: