anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aș vrea părerea voastră sinceră… voi ați accepta așa ceva într-o relație?

Sunt într-o relație serioasă cu un băiat pe care îl iubesc foarte mult, dar există o situație care mă macină zilnic și nu mai știu ce să cred. Vreau să vă întreb sincer: voi ați accepta ca iubitul sau iubita voastră să lucreze zi de zi cu o persoană care, în trecut, s-a dat la el/ea, a încercat să se bage în viața lui/ei, și totuși acum spun că sunt doar „prieteni" sau „colegi", și că n-ar mai fi nimic între ei?

În cazul meu, e vorba de o fată care, acum ceva timp, a avut tot felul de gesturi ciudate față de iubitul meu. Eu i-am spus că mă deranjează, că nu mi se pare normal să continue să aibă o relație profesională cu ea, dar el spune că e doar un motiv banal, că exagerez și că nu am de ce să mă simt amenințată.

Totuși, ea lucrează cu el zilnic, sunt în același loc de muncă, și eu simt că nu mai pot duce starea asta. Țin să menționez că el a angajat-o și mi-a spus târziu că a luat decizia asta cu scuza că nu era sigur că o să facă asta și așa s-a întâmplat. Și nu vrea să caute pe altcineva pentru că susține că pe cine mai găsește în ziua de astăzi să poată avea și încredere totodată. Nu mi se pare sănătos, nu mă simt respectată, dar în același timp mi-e frică să iau o decizie greșită dintr-o „supărare".

Voi ce ați face în locul meu? Vi se pare un motiv banal sau aveți înțelegere pentru ceea ce simt? Și ce sfat mi-ați da?

9 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Unora le plac poveștile siropoase.
În mod normal un astfel de om nu trebuie să mai lucreze cu o femeie care a avut relații în trecut.
Ce să faci în cazul ăsta? Nimic. Trebuia să faci mai dinainte: adică să nu intri într-o relație cu un băiat care încă mai are tangențe cu foste relații. Nu puține sunt fetele și femeile cărora le place să fie mințite, că bărbații se schimbă. Bărbații nu se schimbă. Și nici femeile. Se schimbă doar aceia care se pocăiesc. Iar pocăința în cazul de față constă în a nu mai lucra în preajma ispitei.

| gabicoo a răspuns:

Și tu în ce clasă ești?

| wildthing a răspuns:

Indiferent de ceea ce iti zic astia pe aici cum ca ai fi "copil rasfatat", eu cred ca tu ai dreptate. Nu stiu ce e de facut, nu stiu cum ai putea sa-i ceri s-o dea pe aia afara, fara ca tu sa pari "personajul negativ" (nici nu stiu cum s-ar pune problema chiar daca ar vrea s-o dea afara, adica din ce motiv, pentru ca nu poate s-o lase fara paine pentru ca e iubita geloasa) dar da, din datele pe care le-ai prezentat, si mie imi rezulta ca ar putea sa fie ceva intre ei.

| Cipi1212 a răspuns:

Dacă nu ai încredere în iubitul tău ar trebui să renunți la relație.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Intr-o relatie:
Daca te deranjeaza ceva, spui si explici
Daca lucrurile nu se schimba, pleci!
Daca nu ai incredere totala in iubitul tau, ce rost are sa fiti impreuna? Pentru astfel de certuri?
Mai explica o ultima data ce te deranjeaza si daca lucrurile nu se schimba... Pa

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Eu zic să vorbeşti cu el şi îi spui că pleci dacă nu te respectă, dacă continuă, pleci.

| gllopel a răspuns:

Mofturi de copil rasfatat. Daca lucreaza cu un om in care are incredere profesional, e bine. Nu are nici o legatura cu respectul fata de tine. Crd ca nici nu stii ce este ala respect fata de cineva. Vrei acum sa o dea afara numai pentru ca nu iti place tie? Mai bine desparte-te de el daca nu ai incredere in barbatul ala. Pentru ca daca nu e asta, va fi alta care nu are sa-ti placa.

| user00747399247 a răspuns (pentru gllopel):

De menționat că la începutul relației mi-a spus că termina orice discuție cu ea pentru că nici lui nu i se pare normal ce a făcut. Și asta fără să-i cer eu. Și după câteva luni a angajat-o. Dacă era de dinainte era altă treabă.

| Mag33 a răspuns:

Eu as dormi putinlaughing
Greulaughing