| pity33 a întrebat:

Azi eram la scoala si stateam in pauza pe coridor cu prietenu meu[sunt cu el 2 ani si 4 luni]. si i-am dat o pupa pe gura si fix in clipa aia o trecut pe acolo directoru scolii, si m-a batut pe umar si zice ca nu mi rusine, sa luat numai de mine lui nu i-a zis nimic.m-a intrebat daca mama stie ce fac[adica ca ma pup cu el]si am zis ca da, si mo intrebat unde lucreaza mama si n-am apucat sai raspund ca iar mi-a zis ca nu mi rusine si am zis ca mi rusine.nu m-a intrebat in ce cls sunt.si a zis sa vina maine mama la scoala cand a plecat.nu i-am zis la mama si nu stiu ce sa fac, poate uita directoru pana maine dar maine are inspectie la noi in clasa si poate isi aminteste, si fac si sport cu el. ce sa fac? cel mai ciuda mi ca numai de mine sa luat a zis ca eu sunt de vina ca m-am lasat sa ma pupe.crying(

4 răspunsuri:
| mistikk a răspuns:

Pai am trecut prin asta doar ca la mine e cazul cu proful de mate dar nu mi-a zis nimic ...ma rog lasand asta.mama ta stie sau nu? orkm incearca sai explici directorului ca ai uitat sai spui sau ceva in genu sau spune-i ca mama ta e ocupata are treaba la birou unde lucreaza ...si nu poate veni baga scuze pana cand uitabig grin

| psihox a răspuns:

Cere-i iertare la domnul director sa nu te mai tii de nazbatii.

| Fallen Angel a răspuns:

Mai, stai asa... mama ta stie sau nu? Oricum, iti spun in ambele cazuri:
Daca mama ta stie atunci nu ai de ce sa iti faci griji, doar va intelege.
Dar daca nu stie e grav, mai ales daca l-ai mintit pe director. Atunci ai o problema. Si oricum... trebuie sa ii spui. Stiu ca e destul de greu dar e mama ta si daca ei nu ii spui inseamna ca nu ai incredere in ea si nu o iubesti indeajuns.
Acum mai e si varsta. Depinde de cati ani ai. Cu cat esti mai mica cu atat te va mustra mai mult. Iti zic eu, decat sa afle de la director, mai bine de la tine. Deci spune-i, e mai bine asa.
Si poti sa fi sigura ca directorul nu va uita asta.

| danaalexa a răspuns:

Prietenu tau i un dobitoc ca n-o intervenit, scuza-ma da asta-i adevarul! Adu-o pe maikta la scoala daca ea stie oricum de faza, si o sa vb ea cu directoru, si o sa fie bine, s tai linistita, directoru tau i bolnav mintallaughing, da in ce clasa esti ca te cearta asa pentru un sarut?