1.Cand un baiat te face geloasa cu alte fet inseamna ca e prost...Insa,un baiat destept ar face alte fete geloase cu tine; Cand vine si te consoleaza stie ca esti nervoasa si ii e frica sa nu te superi rau sau chiar sa te piarda; 2.Este un simplu gest de afectiune
; 3. Da, sau cel putin te place. Restul sincer, nu te merita
funda
Ia lucrurile ca atare, nu interpreta gesturile, nu rastalmaci cuvintele! Ne traim viata, nu o filozofam!
Ce imbecil.
Nu te merita dar vad ca al placi.
E un nerod increzut in sine care vrea sa te "dreseze" sau se joaca cu tine.
1.Cand te face geloasa...te iubeste si vrea sa verifice dacal iubesti si tu.
2.Te atinge? E bine ca a delimitat bariera atingerii, posibil vrea sa te exercite.
3.Da.
5.Eu NU.E stupid recomand baietilor sa nu o faca.
Deci vad ca el nu te pretuieste dar depinde.Esti frumoasa?
Daca da ii recomand lui sa te pretuiasca ca esti ff sensibila si desteapta (dupa cum vad).
Daca contiunua sa o faca BAGA picioru in el si vezi de altu ca nu te prea merita.Esti seszationala eu unu as fi mai atent cu asa comoara ![]()
1. poate ai tu impresia ca vrea sa te facă geloasa, el o face inconștient 2. te poate atinge dorind sa te consoleze, sa simți o mângâiere 3.te poate iubi asa ca pe o amica (4. lipsește) 5. le facem geloase sa nu creadă ca umblam în limba după ele 6. cu scopul de a le atrage atenția 7.pe unele da pe altele ba 8. probabil ca se dădea la tine 9. probabil nu a avut deloc legătură cu statusul tău 10. sfatul meu e sa fi mai indiferenta sa nu-l bagi prea mult în seama și sa nu arăți ca ești geloasa, apoi o se vezi cum umbla în limba după tine :*
Eu zic ca mai innebunit cu(geloasa\gelos)
da chiar si asa cred cai place de tine!