| FlorinVictor20 a întrebat:

Bună! Am nevoie de niște sfaturi din partea voastră.
Vorbesc cu o fata,, are 21 de ani, eu am 26, mentionez ca ea este puțin tigancusa, nu vreau sa fiu rasist sau ceva, ne cunoaștem de o săptămână, dar o săptămână în care am vorbit aproape non stop pe camera.
Problema este ca îmi este foarte draga, exista o mare scânteie între noi, dar îmi este frica de ceea ce v a spune familia, îmi este frica de critici, voi ce spuneți sau cum a-ți proceda în situația mea?

12 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ești sigur că e frica de ce VA spune familia ta?
Sigur nu sunt fricile tale despre ceea ce înseamnă să intri in altă lume? Pt că este altă lume și nu cred că vei avea ieșire de acolo.

Voi vă placeți, poate veți ajunge iubiți. Și mai departe? Ce va spune familia ei, ai idee ce presupune căsătoria la țigani?

| FlorinVictor20 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nu este genul ala de țigancă, ma refer ca este mai închisă la ten și este un pic rebela, poate are o tenta de țigancă, dar nu genul acela de țigani dacă ma înțelegi

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru FlorinVictor20):

Sfatul meu e sa fii cu băgare de seamă. Nu știi deocamdată mai nimic despre ea. Încearcă să afli, să descoperi.

| siriusblack98 a răspuns:

Daca provine din familie de tigani ce isi respecta traditiile, tu omule esti cam in pericol. Daca le cunosti traditiile atunci stii de ce. Daca nu le cunosti traditiile, sa zicem ca pe scurt ei nu se casatoresc decat intre ei. Ce vrei tu sa zici cu "ea nu e genul ala de tiganca" numai tu stii. Poate vrei sa spui ca e mai romanizata dar depinde si de parintii ei, nu doar de ea, ca traditiile lor nu se limiteaza la cat de inchis are tenul.

| Ambivert a răspuns:

Tu ești prost? Tu nu vezi ca nici romanii nu mai sunt cum erau? Sunt la fel ca țiganii romanii ( hoți și manelisti, perverși, needucați, analfabeti etc )

| Kiran a răspuns:

Ai 26 de ani, la fel ca si parintii tai trebuie sa iti realizezi propriul tau cuib, o casa a ta. Problema ar fi posibil la familia ei daca ar permite o astfel de relatie daca sunt traditionalisti rromi.

Pur si simplu va mutati impreuna si iti construiesti o familie, dar ai grija, este un angajament mare sa incerci sa realizezi asta si vor aparea multe hopuri

Răspuns utilizator avertizat
| Alexia87991 a răspuns:

Bună,familia cui? familia ta? păi dragule dacă ai 26 de ani, pentru tine ce contează mai mult? nu vrei să știi de câți băieți ca tine de 25 de ani am dat de mureau în fundul familiei si bineinteles am avut grija să rămână cu ei, ce dacă e fată de etnie? dacă e curată și decentă, doar nu face trotuarul! doamne fereste si apara

| QQelias a răspuns:

Da cartile pe fata. Mai tarziu, parintii iti vor spune ca nu a fi tigan conteaza, ci educatia. Si nu mai vorbi pe camera. Vorbeste intr-un parc...

| FlorinVictor20 explică (pentru QQelias):

Pai ne am întâlnit si aproape în fiecare zi, după ce ne vedeam ma suna tot timpul și vorbeam câteva ore

| QQelias a răspuns (pentru FlorinVictor20):

Intalneste-te fata in fata. Nu prin telefon.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru FlorinVictor20):

Cam disperata. Si fara ocupatie.
Red flags!