| DenisaPpppp a întrebat:

Bună, de câteva luni am o durere într-un singur punct al culoanei, în partea de sus între omoplați, dacă ați mai trecut prin asa ceva îmi puteți da niște sfaturi și sa îmi spuneți ce ii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| theacaciastrain a răspuns:

Bănuiesc că este vorba despre dureri cervicale, Atlas - C7, probabil și toracale, T1-T3 (dacă ai secționat durerea mai sus de omoplați). De cele mai multe ori se datorează unei poziții incorecte a coloanei vertebrale pe timp îndelungat.

Pot exista și alte complicații precum scolioza în S, însă diagnosticul nu ți-l poți pune de una singură, e necesară o vizită la un ortoped.

Poți încerca remedierea problemei cu niște exerciții pentru întreținerea coloanei vertebrale, și de asemenea poți încerca alifii precum Puterea Ursului. De asemenea, corectează poziția de somn.

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mergi la chiropractician sa iti alinieze articulatiile, vezi cum trece toate dureriile

| DenisaPpppp explică (pentru mgtow):

Da cred ca asta o sa fac dacă nu îmi trece, am puțin deplasata coloana dar în partea de jos.

| Justme79 a răspuns:

Trebuie sa încerci relaxarea musculaturii mai ales acolo în spatele gatului in jos exact până unde simți durerea să îți facă cineva un masaj cu orice tip de gel pentru dureri și atunci când mergi la dus încearcă să stai puțin mai mult cu apă destul de fierbinte exact in zona unde simți durerea câteva zile fa acest lucru și bineînțeles poți lua și un antiinflamator pentru durere pentru că sigur ți s-au contractat mușchi încearcă să adopți și o poziție cât mai dreaptă îți recomand și câteva mișcări dacă îți permite și nu este presiunea prea mare sa te doară toate cele bune îți doreschappy

| DenisaPpppp explică (pentru Justme79):

Mulțumesc pentru sfaturi, o sa le încerc.

| Justme79 a răspuns (pentru DenisaPpppp):

Cu drag happy sper să fi mai bine!