Atata vreme cat tu esti bipolara, esti vinovata fiindca tu esti cea care nu intelege ca oamenii au viata lor, pe care AU VOIE sa o traisca fara sa-ti dea tie raportul zilnic, sau sa-ti raspunda urgent la mesaje.
Trateaza-te acum, cand inca esti tanara si se poate rezolva ceva cu biploaritatea asta, ca viata unui adult cu probleme psihice este foarte grea si singura.
Bună! Mulțumesc mult pentru opinie!? Da, trebuie sa ma vindec si am sa o fac. Nu voiam raport de la dânsa, ci doar suport, mai ales când este o diferență între a vorbi cu cineva in timpul tău liber si a-ți face timp pentru aceea persoană! ♧
Majoritatea observam cand cineva isi schimba comportamentul, dar putini putem explica asta. Bipolaritatea este un mod de adaptare, o lupta intre a vrea sa vezi doar partea buna, dar realitatea spune ca nu este totul bine, sa ai grija totusi.
Nu poti sa pui un jug in jurul cuiva daca acesta nu vrea. Prietena ta stie de ce te comporti asa, majoritatea cred ca stim. Te-ai atasat de ea, de atentia ei, vrei sa iti ofere ce oferi tu inapoi, sa te faca sa simti ca merita efortul, dar cand ea pare indispusa si neinteresata prima data, ti-ai format o idee ca trebuie sa faci mai mult, sa muncesti la acest "proiect". Dar ea se indeparteaza si mai mult, iar asta este tragedia ta, trebuie sa opresti aceasta sete. Arata-i ca poti sa supravietuiesti desertului si fara ea.
Ia-o logic, tu o placi pentru ca se lasa greu de cucerit, iti da impresia ca merita efortul de a ii atrage atentia si daca accepta, meriti si esti recompensat. Dar si ea trebuie sa lupte pentru tine exact cum o faci tu pentru a avea o victorie din situatia asta.
Bună! Mulțumesc mult! Exact asa mă gandeam si eu... Amândouă trebuie sa fim înțelese... Nu este o tragedie, am nevoie de opinii ca sa îmi dau seama că nu am făcut o crimă, mai ales că am plâns enorm de mult, doare când o persoana face asta, dar știu ca si eu am cauzat durere. Plus că ea nu știe de faptul ca sunt bipolară, ba chiar este destul de indiferentă. Nici familia mea nu știe ca sunt bipolara, încerc sa ascund acest lucru ca sa nu își facă griji niciunul.
Nu ai nevoie de sfaturi, noi nu am trait ceea ce s-a petrecut intre voi iar noi ne vom spune o parere dupa experientele noastre / ceea ce ne detaliezi.
Nu considera ca daca iti schimbi starile des esti un pericol, foloseste-te de ceea ce nu poti schimba intr-un lucru benefic tie.
Legat de ea, nu e capat de lume, se poate reindragosti de zeci / sute de ori intr-o viata. Esti sigura ca ea nu isi indreapta atentie spre altcineva? Adica. instinctiv ne indreptam atentie cand cineva ne place si este conforma idealului nostru.
Nu se poate îndrăgosti, pentru ca suntem 2 femei... A mai avut o prietena cu care s-a întâmplat același lucru ca si mine...
Si ce daca sunteti 2 femei? Nu exista conditie sa iubesti doar barbati sau femei, plus ca atat timp cat tineti totul cat se poate de secret, nu incurca pe nimeni.
Atunci de ce te lasi prada atentiei ei cand stii ca ea nu doreste o relatie cu o femeie?
Relație de prietenie...
Si de ce toata aceasta gandire profunda pentru o simpla prietenie, eu mi-am imaginat ca o placi si de asta te adancesti in ipoteze, daca este o simpla prietenie se rezolva in 30 de minute daca ati locui in acelasi oras, daca nu reimprieteneste-te online cu ea prin orice mijloace consideri necesare pentru succes.
Bună! Ultima dată am sters mai multe persoane, nu numai pe persoana in cauza, chiar si pe celelalte colege de la școală. Recunosc ca am mai făcut asta si in trecut dar la fetele respective niciodată nu s-au supărat, chiar se amuzau, dar la fosta prietenă a fost ca si cum as fi făcut o crimă. De foarte multe ori nu mai înțelegeam nimic, trimiteam Snap, răspundea apoi câteva zile ținea convorbirea acolo, după iarăși se întorcea pe WhatsApp...
Hey! Nu stiu cati ani ai si nu stiu cum sa o spun, dar pe scurt pui prea mult la suflet. Tu relativ nu ai facut nimic, nu prea am inteles scopul povestii dar din cate am inteles, persoana respectiva este nepăsătoare. Decat sa stai dupa cineva care nu tine cont de tine, cat de putin ar tine, mai bine ramai singur/a. O sa ai parte de persoane care chiar depun efort pentru tin si care nu te fac sa te simti ca o problema
Bună! Exact aceasta este problema...
M-a durut enorm pentru ca m-am simțit extrem de folosită. Nu poti sa fii cu un om mai iubitor, apoi dintr-o data cel mai nepăsător...Mulțumesc mult!?