| Baddiexoxo344 a întrebat:

Bună! Am o întâmplare lungă si vreau să v a cer si vouă o părere.???????????? Mai demult aveam o prtn mai îndepărtată care avea un iubit.La început râdeam de ei dar după nu mi-a mai păsat, nu prea ne intersectăm des până anul trecut când m-a chemat la ziua ei unde evident era si el.Pe timpul zilei mi se părea ca era puțin cam apropiat de mine si fizic si moral adică stătea cam aproape de mine si uneori poate își mai punea si capu pe mine dar nu am băgat de seamă pentru ca nu sunt genu sa mă uit la cineva care are deja rel, a trecut timp si nu m-am mai văzut cu ei sau etc.Pana in vară când el mai trecea prin cartierul meu si se oprea sa mai vb cu mine si un prieten dar nici atunci nu se întâmpla cine știe ce. Pe la sf verii s au despărțit. Acum de când am început școala ne-am întâlnit din nou random pe afară si a stat cam toată seara cu mine si cu prietenul meu(era foarte touching si cand stăteam stătea enorm de aproape de mine si vorbea numai cu mine) menționez ca stiu din vară ca daca mai treceau fete pe stradă făcea"smashh" sau coturi d astea. Dupa ce a trebuit sa merg acasă eu cu prietenul meu am stat puțin si am analizat situația si am ajuns la concluzia sa a fost FOARTE touching si filtering cu mine dar nu am băgat de seamă. Ne-am mai întâlnit din 2 în 2 zile menționez ca mai mult el venea cu ideea sa ne vedem si chiar de 2 ori ne-am văzut fără prietenul meu(în dățile astea a fost enorm de cicălitor si încontinuu încerca să mă "enerveze" adc ma cicălea si d astea dar mi se părea ca încerca si sa se deschidă. Cand plecam spre casă îmi dădea msj daca am ajuns si îmi trimitea cam toată ziua poze si msj) Uneori eram atât de apropiați încât putea sa mă atingă cu buzele.Toata asta a durat undeva la o sapt si câteva zile până când s-a răcit brusc si pur si simplu nu îmi mai dădea el msj si d astea.Am început să fiu mai rece și să fiu pe principiul ca "dacă nu îmi dă mesaj nu ii dau eu". Acum îmi forbeste foarte "urat" să zic si sec si foarte RAR.Nush ce concluzie sa iau daca are pe alta sau doar a vrut să îl plac Menționez ca eu din prima nu am vrut sa iau CV in serios dar am fost cat de ok si d treaba am putut. Ar trebui sa mai încerc CV sau sa las totu balta?

2 răspunsuri:
| Yurisa a răspuns:

Pare genul de persoană care merită atenția ta? Nu fi fraieră

| Kiran a răspuns:

Am impresia ca tu il vrei, el si-a incercat norocul, tu ai acceptat dar te comporai ca nu il vrei, iar acum el face la fel si vezi ca nu contai cine stie ce pentru el si ii simti lipsa.

Daca tu simti ca el e genul de baiat nonchalant, nu prea mai e nimic de facut. Da, se poate schimba, dar cumva trebuie sa-l faci sa vrea sa nu te piarda, insa totodata exista riscul sa nu inteleaga, oricum, cauza pierduta, move on.