De ce am impresia de un deja-vu? Ai mai pus aceasta întrebare cumva? Anyway, ești de etnie? Dacă da, să știi că exista căsătorii mixte care funcționează chiar foarte bine. Pari educată la cum scrii. Eu chiar nu vad nici o problema în relația voastră. Este păcat într-adevăr ca părinții să fie potrivnici unei relații dar hei, ca adulti ne alegem viața pe care vrem sa o trăim, indiferent de ce și-au dorit părinții pentru noi. Tu și iubitul tau trebuie sa ceri o discuție foarte serioasa despre acest subiect, stand la masa, fata in față, fără reproșuri și critici. O discuție constructivă pentru viitorul vostru împreună. Succes!
Nu sunt de etnie. Ideea e ca am un ten mai creol și de acolo afirmațiile acestea. Mi aș dori să mă accepte, nu sunt chiar așa rea dar mă gândesc ca și din dorința de a veni acasă și cum el nu vrea acest lucru, pun vina pe mine. Cum ca eu i am sucit mințile
Dacă chiar va iubiți casatoriri-va. Iubirea adevărată înseamnă dedicarea pana la sfârșitul vieții. Dumnezeu nu binecuvintează sexul fata căsătorie, curvia. Cat timp nu va casatoriri le întrețineți speranța că va veți desparti.
Cred ca e prea devreme pentru o asa numita căsătorie. Avem de abia un an împreună și cred ca nici unul nu dorește încă sa și asume această responsabilitate…
Totuși nu cred ca aceasta ar fi rezolvarea la relația noastră cu părinții lui
Nu inteleg de ce inventezi probleme acolo unde nu sunt?
daca omul ala te iubeste si a ales sa stea cu tine, ce-ti pasa de ce zice masa, sau ce vrea ea?
Vezi-ti de viata ta, a voastra si fii preocupata sa nu-i mai barfesti mama ca-l indepartezi, fa tot posibilul sa-i oferi o viata de familie frumoasa, vesela, placuta, ca sa-i fie drag sa vina acasa la tine, nu sa plece intr-o zi, satul de comentariile tale.
Ai dreptate aici, dar vrând- nevrând ne afectează pe amândoi ideile lor și toate aceste chestii pe care ei le fac ca să ne despartă, chit ca nu mai ținem nici legătura cu ei …
Important e ce vreti voi nu ce vor parintii vostri, spuneti-le asta clar si raspicat dupa care taiati legaturile cu ei.
My man! Bravos! Chapeau!
De vina este iubitul tau. Ar trebui sa puna piciorul in prag, daca intelegi ce inseamna.
LisaJulie întreabă: