| Hehehelp a întrebat:

Buna! Cam am nevoie de ajutor ….
Eu am probleme cu mama mea. Am cumpărat un câine, tot a început sa se plângă ca nu îl mai vrea (ea nu îl voia de la început, l-am luat doar pentru ca eu și sora mea am vrut, oricum a acceptat asta după 7 ani de rugăminti). Părinții mei sunt divorțați și tatăl meu este plecat in Anglia (oricum nu mă iubește la fel de mult cum o iubește pe sora mea) deci nu prea am probleme cu tatăl meu.
Mama a început sa se plângă ca nu îl mai suporta, ca abia reușise sa pună câțiva bani deoparte și toti s-au dus pe câine, a mai spus ca s-a saturat ca nu putem pleca nicăieri pentru ca el nu sta singur, iar acum 10 ani de zile vom sta și vom merge cu el la hotel atunci când suntem plecate și chestii d-astea. Ea a vrut de câteva ori sa ii găsească o familie la curte și sa îl dea doar ca nu poate pentru ca deja s-a atașat de el și noi de el.
Și de când ne-am luat câine relația noastră s-a stricat. Chiar nu știu ce este in neregula cu mine dar nu îmi place cum am ajuns. Am inceput sa fiu mai nesimțita, sa stau mai mult pe telefon și sa nu am nicio motivatie sa mă ridic din pat, sora mea este nesimțita cu mine iar eu am început sa ii răspund mamei mele și sa tip. Azi din greșeala când voiam sa fac curat la hamsteri căutam banda adezivă pentru ușița de la bila hamsterilor pentru ca se mai deschide așa ca am deschis sertarul de jos din bucătărie unde era și mama mea și i-am prins din greșeala degetul pentru ca nu l-am văzut. Aveam si hamsterii in mâna si aveam si parul peste ochi si am lovit-o si ea a început sa plângă si am început si eu sa plâng pentru ca nu știu ce s-a întâmplat cu mine si nu am putut suporta ideea ca am lovit-o așa tare.
Mie îmi vine sa plâng când văd cum am ajuns, eu nu așa am fost educata. Când îmi aduc aminte ce copil cuminte eram când eram mică si cum am ajuns acum.
Ea m-a văzut plângând și m-a iertat pentru ca știa ca nu am făcut-o intenționat.
Dar câteodată relația noastră chiar nu e buna. Dacă mă pune sa spăl vasele le spăl doar pe ale mele și las farfuria ei acolo (nu știu de ce) apoi vine și mă cearta. Sunt momente in care ne înțelegem foarte bine și momente in care îmi vine sa plâng la cum o tratez (țip, ii răspund și sunt foarte dezordonata dacă îmi spune sa fac ceva eu nu fac).
Știu ca este un mesaj lung dar va rog răspundeți-mi, vreau sa fiu copilul care eram înainte. Va rog sa răspundă cineva.

2 răspunsuri:
| Digikey a răspuns:

Poti sa alegi daca sa renunti la caine sau la mama ta.

| Hehehelp explică (pentru Digikey):

Asta este chestia, nu mai vrea sa îl dea. A spus ca acum s-a Atașat de noi și nici ea nu mai vrea sa îl dea. Eu am acceptat sa îl dam pentru ca mi-am dat seama ca o sa îmi fie greu pentru ca sora mea nu vrea sa mă ajute și mama a zis ca nu vrea sa se implice de la început. A spus ca dacă l-am luat rămâne la noi pana la sfârșit