Daca erai  invoita si   parintii  tai stiu  asta, nu vad care ar fi problema.
Vorbeste  cu  parintii  tai, exprima-ti dorinta de  merge si tu.Promite-i  ca vei fi cuminte si ca vei  recupera  la scoala!

I am rugat toata ziua si ei au spus ca nu pot, alte idei 
?

Poate au  si  un motiv, ti-a  spus de ce?
Cati   ani   ai?

Am 11 ani, dar nu e o treaba asa de urgenta si dupa cum am vazut o pe mama pare ca se mai gandeste (dupa fata ei)
			Poate considera ca nu are rost  sa te chinuie si pe site  daca e vorba  de pe zi  pe alta
Nu  stiu  ce sa  zic.Cauta sa  o impresonezi   pe mama ta, fii  cumintica, fa  curat  in camera ta sau chiar fa ceva simplu  de mancare. Poate  merge!

Da, dar eu nu ma chinui deloc pentru ca imi place la nebunie, doar ca ei dorm la hotel nu e chinuitor si amfacut ieri curat in camera, spune niste motive pleasee
			Fa-le   cafeaua  si  du-o   la pat
Sambata  si duminica te scoli  inaintea lor.Mergi    la bucatarie, iei   un ibric sau un vas mai mic, Pui   doua cani de  apa  la fiert.In momentul    in care incepe sa fiarba  pui  doua  lingurite  de cafea.Ridici  repede  ibricul )ai grija  ca fiebinte  si da in foc  daca nu te  misti  repede.Pui cestile pe  tavita, alaturi  o alta cescuta  cu putin zahar  si o lingurita.Ai grija  sa nu versi  cafeua.
Nu   uita sa bati  la  usa cand  ajungi  la dormitorul lor.Ii  pupi, ii  imbratisezi...
Dai tu de banuit, dar sigur vor stii  scopul.

Vorbeşte cu ei. Exprimă-ţi dorinţa şi dacă nu merge aşa pe un ton normal, începi cu linguşeala. 
Încearcă să-i convingi spunându-le că vrei şi tu să cunoşti mai bine capitala, că ai citit ceva anume despre ea, că vrei să vezi diverse lucruri şi dacă tot ai ocazia să mergi, de ce să nu te ia?
Cred că ar fi o metodă.
O seară bună îţi doresc!

Vorbeste cu ei, roaga-i frumos, spune-le cat de mult ti-ai dori sa vezi capitala si ca asta ar fi o buna ocazie.Iti urez succes si sper ca te-am ajutat.
					Vorbeste cu ei, explica-le ca abia incepe semestrul si ca nu se face nimic pe la scoala, majoritatea profesorilor se vor simti inca in vacanta. Roaga-i frumos, poate asa te iau si pe tine. PS, si eu sunt din Bd