Din păcate, nu ești singura. Multă lume nu găsește nimic... și chiar dacă găsești, la câtă incertitudine și instabilitate există, s-ar putea la un moment dat să regreți că nu ai rămas singură. Știu, nu e un răspuns la întrebarea ta, dar presupun că te vor mai ajuta și alții.
Sfatul meu este sa cauti in continuare, pana vei gasi. Nu este usor sa gasesti o persoana asa cum iti doresti, dar cand o vei gasi, va merita tot efortul si toata asteptarea.
Daca nu ai gasit iesind, incearca sa cauti si de acasa, pe internet, oriunde vezi o persoana care iti starneste interesul, incearca, nu se stie niciodata.
Eu pana acum am gasit cand si unde ma asteptam cel mai putin
Atunci cand nu cautam, dadeam intamplator peste o persoana interesanta si lucrurile se legau.
Ce oras/zona a tarii? In principiu as zice sa eviti orice grup de Facebook cu matrimoniale/aplicatiile de dating si sa cauti grupuri de interese. Eventual voluntariat, daca nu gasti de iesiri/excursii, practicat diverse sporturi. Cunoaste oameni noi fara sa ai in cap ideea ca "trebuie" sa te cuplezi si cel mai probabil o sa dai de cineva ok. Sau macar o sa observi la altii ceea ce NU vrei. Totusi... te-ai gindit ce vrei si mai ales ce ai de oferit?