| liliana77any a întrebat:

Buna! De multe luni caut un barbat compatibil cu mine, nu am gasit nici-unul cu care sa ma potrivesc.
Am 28 de ani, ce ma sfatuiti sa fac?
De iesit am tot iesit nu prea am gasit pe nimeni.
Voi cum ati gasit pe cineva ok?
Multumesc!

4 răspunsuri:
| Gabryel85 a răspuns:

Din păcate, nu ești singura. Multă lume nu găsește nimic... și chiar dacă găsești, la câtă incertitudine și instabilitate există, s-ar putea la un moment dat să regreți că nu ai rămas singură. Știu, nu e un răspuns la întrebarea ta, dar presupun că te vor mai ajuta și alții.

| liliana77any explică (pentru Gabryel85):

Multumesc frumos! Orice raspuns este bun!

| Dismally a răspuns:

Sfatul meu este sa cauti in continuare, pana vei gasi. Nu este usor sa gasesti o persoana asa cum iti doresti, dar cand o vei gasi, va merita tot efortul si toata asteptarea.
Daca nu ai gasit iesind, incearca sa cauti si de acasa, pe internet, oriunde vezi o persoana care iti starneste interesul, incearca, nu se stie niciodata.
Eu pana acum am gasit cand si unde ma asteptam cel mai putin laughing Atunci cand nu cautam, dadeam intamplator peste o persoana interesanta si lucrurile se legau.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ce oras/zona a tarii? In principiu as zice sa eviti orice grup de Facebook cu matrimoniale/aplicatiile de dating si sa cauti grupuri de interese. Eventual voluntariat, daca nu gasti de iesiri/excursii, practicat diverse sporturi. Cunoaste oameni noi fara sa ai in cap ideea ca "trebuie" sa te cuplezi si cel mai probabil o sa dai de cineva ok. Sau macar o sa observi la altii ceea ce NU vrei. Totusi... te-ai gindit ce vrei si mai ales ce ai de oferit?