Stiu asta dar m-am atașat foarte mult de el si nu stiu cum sa îl las cât nu e prea târziu
Si cum fac sa nu mai tin la el? sa nu îmi mai doresc să fiu cu el.
Am o fosta relație care a durat un an jumătate si asa a fost, dupa m-a bătut de am ajuns si la poliție.
Buna!
Nu vreau sa trec peste bănuieli si sa trec la ce ai zis tu si nu sunt de acord sa te căsătorești si abia după sa faceți asta, deja e vorba de cum era odată în trecut. Lumea a mai evoluat, s-a morernizat dar tu ai rămas în trecut.
Bună!
Si mie mi se pare o diferență mare între noi, dar tin sa te anunt ca nu mai esti o fetiță la 18 ani. Fetita esti la 10-15 ani!
După se schimbă lucrurile!
Buna!
Eu consider ca trebuie sa aștept jumătate de an pentru asta.
Altfel mi se pare prea devreme.
Buna!
Da asa este, dar strict legat de întrebarea mea, eu consider ca trebuie sa treacă acel timp!
Multumesc pentru raspuns! Dumnezeu sa te binecuvanteze si pe tine!
Buna!
De ce spui ca îmi va mânca sufletul daca am face dragoste? adica la ce te referi?
In celalalt topic ai zis ca te simti controlata, ca e posesiv, iti va manca el sufletu daca ramai cu el, la asta ma refeream.
Iti folosesti creierul ca sa intelegi ca nu exista viitor fericit, alaturi de un asemenaa om!
Nu vad de ce ai fii dispaerata dupa un asemenea specimen, care a demostrat ca nu te iubeste, doar te foloseste ca sa obtina ce vrea, controlandu-te si manipulandu-te ca o sluga.
Spune-i verde in fata ca nu mai vrei sa fii cu el, ca nu-i nromal sa te trateze ca pe un gunoi, controlata, verificat cu microcipata pe telefon (bine ca nu ti l-a bagat in mana sau pe gat" dar este acelasi lucru. ESte simplu sa rupi o relatie!
Ok, fiecare cu parerea lui. Dar sincer relatia cu un astfel de om nu are cum sa fie cu happy end asa ca probabil e mai bine sa nu faci nimic cu el si sa iti vezi de viata ta.
6 luni e suficient să cunoști pe cineva și să devii intim într-o relație majora.
Ti-am trimis si o felicitare...Nu mi-ai raspuns dar sper ca ai vazut-o.
Bafta in viata.
Da, dar tu chiar daca te crezi "matura" esti impreuna cu un barbat care te urmareste prin gps si alte tampenii.
Esti micuta iar el te ia la misto. Nu fa greseala de a ramane cu el.
Mihai123211 întreabă:
qpDarkhot întreabă: