anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună. Nu știu exact cum să încep, dar tot ce simt este un gol imens. Am vorbit cu un băiat pe aplicația Bloom. Am simțit o conexiune sinceră, reală, dar într-o zi pur și simplu a dispărut. Nu mai pot să dau de el, m-a blocat peste tot, iar conversația noastră s-a șters. Nu știu dacă a fost doar o joacă pentru el sau o fugă, dar pentru mine a însemnat enorm.

Îl vreau înapoi. Îmi doresc din tot sufletul să se întoarcă. Mă doare până în oase. Nu pot să-l caut, nu am cum. Aș vrea să cred că va realiza ce am însemnat pentru el... dar mă tem că nu o va face niciodată.

Vă rog, dacă ați trecut printr-o situație asemănătoare sau știți cum e să iubești așa, spuneți-mi ceva. Am nevoie de speranță, de o voce care să îmi spună că nu iubesc în zadar. Doar dacă cineva a trecut printr-o situație asemănătoare și vrea să-mi spună cum a reușit să meargă mai departe sau dacă există vreo șansă ca el să se întoarcă… i-aș fi recunoscătoare. Chiar și un simplu „te înțeleg" mă ajută enorm.

Mulțumesc!

15 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

„Am simțit o conexiune sinceră, reală, dar într-o zi pur și simplu a dispărut."
Esti doar un copil dacă suferi doar din atâta lucru.

| anonimg a răspuns:

Mai întâi trebuie să ai o relație cu Dumnezeu. După aceea vei ști să faci diferența dintre pasiune și dragoste.
Varianta cea mai ieftină a dragostei este pasiunea. Și aceasta o găsești la toți adolescenții. Trebuie să cunoști pe cineva mai înainte ca să îl iubești.
Când vei cunoaște pe Dumnezeu pasiunea din inima ta se va dezumfla ca un balon și te vei simți ușurată.
Relațiile de felul acesta se fac doar în scopul căsătoriei. Și dacă nu ești pregătită pentru căsătorie, atunci nu-ți vinde inima, și mai ales nu străinilor.
Rațiunea trebuie să conducă inima, adică sentimentele, și nu invers. Dragostea este rațională. Poți iubi pe toți oamenii, dar nu intri într-o relație cu cineva fără interesul căsătoriei.
Nu te arunca în relații, pentru că fiecare despărțire îți va slăbi capacitatea de a mai iubi. La final când vei dori să-ți iubești soțul, tatăl copiilor tăi, vei vedea că nu vei mai putea.
Îți recomand cartea "Iubește inteligent". O găsești pe site-ul editurii viața și sănătate, sau la librăria Sola Scriptura din localitatea ta.

| gabicoo a răspuns:

Ce să-ți fac dacă i-ai trimis fotografii cu tine! laughing
I-ai provocat coșmaruri.

| johnnny123 a răspuns:

Dacă un băiat pe care nu l-ai întâlnit în viața ta și cu care ai schimbat câteva cuvinte pe o aplicație îți lasă "un gol imens" și te face să "te doară până în oase" mă întreb cum ai reacționa dacă te-ar părăsi o persoană cu care ai avut o relație reală de 10 ani... Atunci ce ai face?

| Kiran a răspuns (pentru johnnny123):

Fix la fel, posibil s-ar simtii putin mai rau, pana la urma noi alegem sa fim "raniti" de catre cineva emotional, (daca ne spune cineva o critica zicem "aia e", dar daca o spune cineva apropiat ne gandim la situatie)

| darrio2007 a răspuns (pentru johnnny123):

Corect.

| gabicoo a răspuns (pentru johnnny123):

S-ar cupla cu altcineva în mai puțin de o săptămână.

| Miruna333 a răspuns:

Cauta pe net ce insemna Limerance. Asta nu este iubire. Doar ati vorbit, nu ati avut o relatie, nu poti afirma acest lucru. Ceea ce pentru tine inseamna totul, pentru celalat poate insemna nimic. De ce crezi ca ai insemnat ceva pentru el? Da-ti un restart si trezeste-te putin realitatea. Lasa sentimentele si fii realista. Daca inseamnai ceva pentru el, nu te bloca peste tot si disparea. Imaturitate nivel extrem. Nu ai nevoie de nicio voce sa-ti hraneasca iluziile, ci de o voce serioasa sa te faca sa intelegi ce s-a intamplat de fapt. De ce ai vrea ca cineva sa se intoarca? Oamenii care pleaca, clar nu ii intereseaza, multi se intorc din plictiseala sau sa vada daca mai prinzi putin momeala, sa le hraneasca orgoliul. Lasa povestile si cauta-ti un hobby, iesi cu fetele in oras, incearca sa dai de tipi reali, nu numai in online cu care se poate concretiza ceva.

| eliancodrut a răspuns:

Tu fetito, dragoste cu de-a sila nu se poate. E clar ca el a purtat discutii doar de amorul acestora. Chiar nu-ti dai seama cat esti de fraiera?

| Kiran a răspuns:

Daca stii cum arata si o parte de nume il poti cauta pe Facebook as presupune sau chiar sa iti faci un cont fake si sa il "pandesti", vezi ce face, poate are iubita sau cum de s-a ajuns la acel block
De mers inainte o faci din obisnuinta, suferi / plangi pana cand te plictisesti si incepi sa renasti intr-un nou om.

| JohnnydeFeer a răspuns:

Welcome to Gez Z, Omul ti-a dat Ghost ca fara macar sa iti zica motivul, Precis mai vorbea cu 10 de pe list, Treci peste, In online sunt numai fake-uri.

| Jessica1235 a răspuns:

Am trecut și eu printr-o despărțire. Nu asemănătoare cu a ta dar tot despărțire a fost. La început a fost greu mai ales că îl vedeam des. La fel ca și tine îl voiam înapoi și mă luptam să nu îi scriu. După câteva săptămâni am început să-mi mai reveni iar în ziua de azi îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am ajuns să mă căsătoresc cu el fiindcă nu e deloc ceea ce-mi doresc. La început îl vedeam perfect, dar abia după despărțire am realizat ce fel de băiat îi și cum este el de fapt.

O să-ți revii, crede-mă, nimic nu e întâmplător. Absolut nimic. Până îți revii încearcă să ieși cu cineva pe afară, să te uiți la ceva, practic să-ți ocupi timpul altfel o să te gândești toată ziua numai la el.

Într-o zi o să întâlnești băiatul care a fost predestinat pentru tine, iar în momentul acela o să fi recunoscătoare că nu ai rămas cu acest băiat! Sună poate ciudat dar așa este.

happy

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Nu prea mai ai cum să îl faci să se reîntoarcă, oamenii care fac aşa ceva după se ascund în întuneric.

| Arthurrrr a răspuns:

Sper să nu te superi, dar câți ani ai?

| Năsăud a răspuns:

Te rog nu te lua după mine.
Dar cred că ești foarte indrăgostită.
Te ințeleg.
Ai nevoie de acel băiat.
Ai nevoie de cineva.
Ai nevoie de iubire.
Ești fată și vei găsi foarte repede pe cineva.
Altfel mintea o poate lua razna daca pui asupra ei o presiune prea mare.
Incearca sa fii blanda cu tine.