Nu e o idee buna sa te duci pe nepusa masa la el si sa ii zici ca il placi pentru ca daca el nu simte nimic pentru tine e posibil sa o ia ca pe o gluma...depinde si ce fel de baiat e.
Cel mai bine e sa te apropii de el, eventual sa vorbesti mai mult, ceri si tu ajutorul la o lectie ceva daca e un baiat mai studios daca nu afla pe la ce evenimente merge si locurile pe car e le fregventeaza poate daca te vei nimeri fata in fata cu el veti putea vorbii altfel decat in pauze la scoala unde e foarte multa aglomeratie si agitatie si e posibil sa nu vrei sa mai participe si alti copii la intrevederea voastra![]()
paa
Zii ce simţi pentru el. Atunci vei afla dacă merită să îl placi. Fii curajoasă. dacă te acceptă e ok şi dacă nu te acceptă e tot ok. nu-i singuru băiat
Nu ii spune in fata ca il placi dai de inteles spune-i vorbe dragute fa gesturi tandre fi mai feminina mai sexy ai grija cum te porti in fata lui.imbracate cat mai sexy si intreaba l daca ii place cum iti sta.asta e cel mai sigur nu e bine sa ii spui in fata ca il placi sa-r putea sa profite
Cred ca prieteni tai au dreptate. Am patit si eu asa. Vorbeam pe mess si am descoperit ca o fata ma placea. Apoi a inceput sa-mi placa si mie de ea. Desi sunt mai mare decat ea cu vreo 7-8 luni, ma accepta.
Si eu am aceeasi problema. dar cu o fata evident. nu stiu ce sa mai fac... eu vreau sa incerc sa o invit sa vina cu mina la un restaurant, eu stiu... nu stiu ce sfat sa-ti dau