| Andreea_Balan_1992 a întrebat:

Bună seara, să vă spun pe scurt problema mea.
Sunt căsătorită de aproximativ 7 ani de relație cu soțul meu, care e mai mare cu 11 ani ca mine, el are 41 de ani iar eu 30. Ne-am cunoscut la 24 ai mei, 35 ai lui. El era căsătorit și voia sa divorțeze. Am trecut cu vederea faptul că se mai ducea la fosta acasă.
La început totul era lapte și miere, plimbări, respect etc. Acum avem un copil de aproape 4 ani și unul mic de câteva zile. Amândouă au venit ca un dar.
Problema este că de ceva timp a început să fie violent fizic, psihic, verbal cu mine, mă lovește frecvent, mă respinge, când vreau sa educ copiii zice că îi ia el.
Menționez că a mai avut 2 căsnicii înaintea mea. De la o vreme in fiecare zi bea 1 litru de bere seara, sta izolat, fumează ce mai face el. Dacă e în oraș și îl sun e deranjat de mine. De alții nu.
Îmi este frică de el. Nu știu cum să procedez pentru binele copiilor. Pe de o parte vreau copiii să aibă ambii părinți, chiar dacă eu sunt nefericită cu el. Are doar reproșuri, nu apreciază nimic din ce fac. Și fac toată ziua treabă și cresc și fata mică.
Nu vreau să divorțez nici el nu vrea să audă dar pe străini ii ridică în slăvi și pe mine mă jignește și lovește. Nu mai pot așa. Ce ar trebui sa fac?

45 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns (pentru anonim_4396):

După cum vorbești, nu cred că nu i-ai dat macar o palmă in viața! Daca e sotia ta.
happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru cristi202):

Ne-am pozat în același loc de fiecare dată.

De ce nu împreună? Asta spune mult happy.

anonim_4396

Eu îi făceam ei poze și ea îmi făcea mie poze.

anonim_4396

Când făceam poze amândoi ne pozam pe rând.

Și nu puteați pune pe cineva să vă facă poze? Eu am făcut la cupluri necunoscute in oraș. Dar poate fi un cunoscut. Doar nu trăiti singuri pe pamintul asta.
Și mai e și timerul de la camera foto, ce îți permite să se faca singura fotografia.
Nu cred că e soția ta pana nu vad o foto așa, ca între sot-sotie, asa, o îmbrățișare acolo happy.
Daca chiar e soata ta, și nu va pozați deloc împreună, e clar că e ceva care nu e ok între voi. Cei ce se iubesc, se... lipesc unul de celălalt, și în poze, la propriu happy

| cristi202 a răspuns:

Nu e de mirare că te-ai luat de femeie. Ea are nevoie de ajutor, tu nu iei in serios. Cine știe și ce îți mai închipui cu privire la ea.
Trist e că ce spui poate rani, și cei ce pățesc așa, nu mai dau pe aici. De aceea TPU nu mai e a fost cînd am intrat eu prima oara.

| cristi202 a răspuns:

Adică vrei sa cred că voi făceati poze doar pentru matrimoniale?!? laughing
Altfel de poze nu se pot face?
Hai sa te ajut un pic:
https://ibb.co/5GV1Dtx
Sunt eu cu soția, acasă la niște prieteni. Poza e făcută de un... copil. De 12 ani. Nici nu ne așteptam să ne facă.
Vrei sa spui că tu, la varsta ta, daca ești cel din imagini, nu ai nici una asemănătoare, in care sa se vadă că e soțioara ta?
Așa, pot crede că e o amica, o colega, chiar o necunoscută pe care ai rugat-o frumos. Sau, mai simplu, copy-paste de pe net. Sunt destule dame frumoase, și nimeni nu te opreste sa le copiezi niste fotografii.
Deci?

| cristi202 a răspuns:

Hai sa pun "capac":
Daca e sotia ta, trebuie sa ai neapărat ceva asemănător:
https://ibb.co/8202VkW
Daca nu de la nunta, atunci de la cununie.
Nu cred pana nu vad! happy

| cristi202 a răspuns:

Bravo! Acum te cred.
Dar era mai fain daca se vedea că sunteți soți, un pupic ceva, o îmbrățișare happy. Așa, poate fi doar o cunoștință, pot crede asta.
Dar hai sa zicem că te cred.

| cristi202 a răspuns:

Ce tare! Citeva secunde ia una, și aveți două camere la purtător. Nici alții nu v-au făcut, sa fiți în pozele lor?
happy

| cristi202 a răspuns:

Da, grăitor.
Ai făcut o femeie grasa. Și cine știe cum pe altele, că nu ai zis.
Alții sunt borati pentru tine.
De femeia de aici te-ai luat.
Nu mărimea a ce ai între picioare contează. Pentru femei, mai mult contează caracterul.
Și, o fi soția ta, dar, cît nu am văzut o îmbrățișare, tind sa cred ce spunea cineva: "mina care nu mingiie, loveste!"
Cred că am demonstrat ce am vrut. Se poate înțelege cum vezi tu lucrurile.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cineva din familia lui sau a ta să stea de vorbă cu el.

| Emma30555 a răspuns:

Divorțează, dacă stai cu el stresul și traumele te pot îmbolnăvi în timp, copii vor simții toate tensiunile și le faci mai rău decât bine, ei vor creste cu alte traume, le vor prelua pe ale tale și tot asa.

| M679 a răspuns:

Bună, este o situație delicata.
Dacă nu vrei sa divortati, este important sa vorbesti cu cineva despre ce simți, și ca sa știi ca nu ești singura în situația asta.