Problema nu sta numai in cerinta asta, ci in astfel de cerinte si alte asemanatoare ce s-au adunat in timp si i-a ajuns, de aceea i-a pus capat!
Ce poti face tu? Nimic, doar sa astepti poate se va razgandi iar daca o va face in viitor nu-i mai impune nimic ca nici el nu o face cu tine! El si orice barbat se asteapta sa te porti cu el cum o face el cu tine, daca o faci altfel sunt sanse mari de despartire! Iti lasa Libertate lasa-i si tu lui...
Daca nu te anunta cu ceva destul de maret (o calatorie lunga, eventual si o decizie legata de ocupatie sau locul in care va trai), e clar ca nu vrea o relatie adevarata cu tine.
Nu prea conteaza ce faci tu, el este dezinteresat. Intelept ar fi sa nu il mai vrei nici tu, dar nu e nici o regula.
Esti prea cicalitoare si posesiva mai lasa de la tine si nu mai fii asa de aia relatia voastra nu merge. el e obisnuit acolo singur fara stres fara probleme vine in tara si da de stress
Cum poti sa zici ca sunt cicălitoare? Dar nu asa este normal intr-o relație ca 2 oameni sa stie unul de altul?
Daca eram in locul lui te lasam de mult.prea esti prea posesiva si obsedata sa stii ce face cand vine si unde e mai lasa omul sa stea in liniste ca nu are 12 ani
Asta e părerea ta, fiecare om își gestionează relație exact asa cum simte si vrea.
Asta e si parerea lui crede-ma asculta daca vrei sa fie bine daca nu pana la craciun va despartiti
E liber sa faca ce vrea, si asa ne auzeam o data la 2 săptămâni deci eu cred ca avea toată libertatea necesară dar totuși din respect ar fi putut sa imi zică, bine ca si a anunțat mama si prietenii
eu am căzut pe locul 3
Pai daca esti posesiva mai rea ca o soacra esti pentru el.....maturizeazate si nu mai fi asa posesiva
Eu cred ca nu înțelegi cuvântul bine definitiv la posesivitatea si in avea respect fata de o persoana, cauta pe dex si informează te! Hai have fun
Bine ca înțelegi tu, eu cred ca nu ai înțeles mesajul meu transmis cati ani ai 20?