Problema nu sta numai in cerinta asta, ci in astfel de cerinte si alte asemanatoare ce s-au adunat in timp si i-a ajuns, de aceea i-a pus capat!
Ce poti face tu? Nimic, doar sa astepti poate se va razgandi iar daca o va face in viitor nu-i mai impune nimic ca nici el nu o face cu tine! El si orice barbat se asteapta sa te porti cu el cum o face el cu tine, daca o faci altfel sunt sanse mari de despartire! Iti lasa Libertate lasa-i si tu lui...
Daca nu te anunta cu ceva destul de maret (o calatorie lunga, eventual si o decizie legata de ocupatie sau locul in care va trai), e clar ca nu vrea o relatie adevarata cu tine.
Nu prea conteaza ce faci tu, el este dezinteresat. Intelept ar fi sa nu il mai vrei nici tu, dar nu e nici o regula.
Esti prea cicalitoare si posesiva mai lasa de la tine si nu mai fii asa de aia relatia voastra nu merge. el e obisnuit acolo singur fara stres fara probleme vine in tara si da de stress
Cum poti sa zici ca sunt cicălitoare? Dar nu asa este normal intr-o relație ca 2 oameni sa stie unul de altul?
Daca eram in locul lui te lasam de mult.prea esti prea posesiva si obsedata sa stii ce face cand vine si unde e mai lasa omul sa stea in liniste ca nu are 12 ani
Asta e părerea ta, fiecare om își gestionează relație exact asa cum simte si vrea.
Asta e si parerea lui crede-ma asculta daca vrei sa fie bine daca nu pana la craciun va despartiti
E liber sa faca ce vrea, si asa ne auzeam o data la 2 săptămâni deci eu cred ca avea toată libertatea necesară dar totuși din respect ar fi putut sa imi zică, bine ca si a anunțat mama si prietenii
eu am căzut pe locul 3
Pai daca esti posesiva mai rea ca o soacra esti pentru el.....maturizeazate si nu mai fi asa posesiva
Eu cred ca nu înțelegi cuvântul bine definitiv la posesivitatea si in avea respect fata de o persoana, cauta pe dex si informează te! Hai have fun
Bine ca înțelegi tu, eu cred ca nu ai înțeles mesajul meu transmis cati ani ai 20?
Sunt mai mare ca si prietenul tau...da nu are importanta varsta ceea ce ti-am zis a fost un sfat daca nu vrei sa te schimbi nu te vei intelege cu nimeni indiferent cine va fi langa tine... ochii care nu se vad se uita
Și tu chiar consideri că ai o "relație" cu o persoană cu care te auzi pe net o dată la 2 săptămâni, care lucrează în străinătate și care nu te anunță când vine în țară?
Eu zic că ar fi cazul să te trezești la realitate, mai ales dacă aveți întradevăr 31 și 40 de ani. Ce este între voi nu se poate numi "relație", practic sunteți doar doi străini care uneori se ceartă pe whatsapp.
Dacă te blochează și face călătorii așa de lungi și importante fără să știi nimic, e mai clară situația decât reflexia unui diamant.