Sa o pui la punct!
Cand mai face astfel de gesturi spune-i ca parerea ei nu te intereseaza si chiar daca va mai continua sa comenteze o vreme, ignor-o.Se va satura sa vorbeasca singura ca televizorul si pana la urma te va lasa in pace.
Gandeste-te bine. Nu i-ai facut nimic [involuntar] fetei aleia? Daca raspunsul e nu, probabil e doar invidioasa pe tine. Eu in locul tau as lua-o sa vorbim intre 4 ochi si as intreba-o ce are.
Ii spui sa isi vada de viata ei! Si sa nu treci la jigniri sau asa ceva fi cat mai civilizata, daca ea se rade si face comentarii da nota de o proasta educatie! Pur si simplu ignoro
Si eu am fete la mine in clasa care sunt disperate dupa mine. se baga in orice cu mine
. Dar eu le spun sa se calmeze![]()
si dupa se rusineaza
. Sunt a 9a.
am fete noi care sunt obsedate dupa mine da nu ma uit eu la ele. Eu imi iau tot de a 10-A
, si prietena mea actuala e a 10a ![]()
. Sa revin. Totdeauna cand se mai baga in seama cu tine incearca tu sa le ocolesti. nu vorbi cu ele doar un ceaw! sa nu si-o ia in cap, Sau nu i disperata dupa tine sau nu te suporta
? pai spune-i calm sa se calmeze
. Sa nu mai isi dea asa aere ca s-ar putea dezumfla
! sau bagi tu replici asa sa te crezi Superior!
Cine umbla dupa unul care nu stie sa citeasca? nu cred ca umbla vreo fata dupa tine! apropo ea a intrebat cum poate sa scape de o fata care o enerveaza nu care o place deci nu are nici o legatura cu ai blablarisit tu acolo sus
te rog lasate de raspunsuri stupide daca nu stii sa formulezi ceva ce chiar ajuta!
Hai nu fi gelos!
. eu am vazut gresit nu am citit toata intrebarea am citit doar ca e disperata.si la cate fete disperate cunosc eu
. imediat mi-a venit o mie si una de idei in cap
. Te rog
vezi-ti de treaba ta! nu te -am jignit eu am vrut sa il ajut pe baiat cum POT eu mai bine!
Lucianbarna2012, Crapx nu te-a jignit, el a spus doar adevaru... Crezi ca ne-ar interesa pe noi cu cine stai tu sau cui ii place de tine? Nu dragul meu, chiar nu ne intereseaza si pe PukaFaraPar nici atat, pentru ca nu o ajuta cu nimic ce ai zis tu! Sper ca nu te-ai suparat, dar asta e adevaru!
Umm... sunt fata
w0w
pe bune?
Awoleww
))))). pai in cazul asta spune. precizeaza ce esti. neutru
.
. POI in cazul acesta! Spune-i pe fata toate lucrurile care te dor. o prinzi intr-o zi singura. si vorbesti cu ea.ca.chiar nu se poate stapani.sa mearga la un psihiatru!
Spune-i tot ce simti tu fata de ea
.cu bune cu rele. spune-i-le pe fata!
Mdeah da ma gandeam ca dupa numele meu ti.ai da seama
adica ce baiat si.ar pune nume de asta?