| valitapi a întrebat:

Buna TPU, am și eu o întrebare la dumneavoastră, am o fetiță de 4 ani și de ceva vreme noapte în somn de la ora 3 se agita, nu mai poate dormi, plânge. O întreb dacă o doare ceva dar nu spune, probabil de teamă că i-am mai spus că mergem la doctor daca o doare ceva,,,,pff nu știu de la ce ar putea fi, ii normal sa o doară vreo măsea, dinte la vârsta asta sau sa fie din cauza telefonului care de câteva zile sta mai mult de o ora pe zi? Nu știu, daca a mai întâmpinat cineva probleme de genul va rog sa îmi răspundeți,,, va mulțumesc!

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Vrea telefonul. Era bine daca evitai sa il dai.

| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca-i telefonul.
Copilul la anisorii astia nu are voie deloc sa se joace pe telefon, nici macar 5 min fiindca devine o atractie si obsesie pentru el si nu-l mai puteti educa sau restrictiona, asta pe langa alte probleme de sanatate care pot fi induse...
Nu riscati sa va distrugeti sanatatea copilului, ca nu-i nimic sanatos la varsta asta sa-i dati un telefon in mana.
Apar modificari neurologice care afecteaza creierul copiilor inca nedezvoltat, asadar aveti grija acum ca sa nu plangeti mai tarziu, ca aveti probleme grave cu copilasul.

| mihai69 a răspuns:

A început cumva o activitate cu alți copii? (Grădi, club etc.)
Ar putea fi bullying...
Nici telefonul (ecranul în general) nu e ok la o vârstă așa mică.

| AliGab a răspuns:

Din pricina expunerii la ecran atat de mult timp fetita oboseste, iar manifestarea din noapte se numeste pavor nocturn. Scoate-i telefonul si nu-i mai da acces la el pana dupa varsta de 10 ani. Al meu are 7ani si inca nu are acces la telefon.
Intr-o saptamana se va obisnui fara telefon, daca esti consecventa.

| MercyAngel a răspuns:

Duceți-o la un doctor, dar fără să îi spuneți exact unde mergeți. De exemplu îi ziceți că mergeți la o înghețată și ca să nu mințiți, după vizita la medic, o duceți undeva și mâncați câte o înghețată.

| Done_Mihai_1994 a răspuns:

Vrea telefonul suta la mie