Eu iti recomand sa il lasi pe iubitul tau care nu apreciaza ce are si ii e prea lene sa se multumeasca, si sa fi impreuna cu acel prieten din copilarie care e dragut cu tine si atent si romantic si vrea sa faca o impresie buna, nu ca iubitul care care, dupa ce te-a avut, gata, de parca esti a lui si nu te mai poate pierde. Fa-o, ca nu vei fi tanara si frumoasa mereu! Bucura-te de viata si traieste-o cel mai bine!
Parerea mea (ca si baiat) si eu am facut la fel exact ce ai descris si tu dar eu am facut-o ca ea a facut niste lucruri cam rele, in fine. Dar parerea mea este sa vorbesti cu el sa I spui daca are pe alta sau numai vrea sa continue relatia. Daca nu vrea nu iti mai da silinta.
Tu ca fata, cand iei legatura cu orice baiat care vede in tine doar o bucata de carne, te va trata frumos cu toata atentia, pana te pune jos. dupa aia, la revedere.cand voi fetele oferiti totul pe tava, relatia nu prea e de durata.fii mai rezervata,lasa-i sa lupte,sa ceara, sa cucereasca, ofera cate putin, sa ai de unde, toata viata.nu totul deodata si rapid.pentru fete nu e avantajos.iar el daca are rejudecati de genul; cu bani,fara bani, e superficial total in gandire, iar daca portofelul ii tine loc de creier, atunci unul muncitor care se pricepe la toate, e mult mai valoros.