LOL, nu stiu cum sa ma exprim civilizat, insa eu m-as despartii de toti care ar incerca sa ma traga inapoi.
Totusi e California, America, salariul este extrem de bun, iar cea mai faina parte e ca nu pleaca definitiv, pleaca pentru 6 luni, este o experienta noua si pentru el, nu inteleg de ce incercati sa-l opriti.
Din cate stiu, suntem in 2017, exista Whatsapp, Skype, Facetime, si multe alte situri unde va puteti vedea si puteti vorbi fara nici o problema.
E foarte ok ca l-ati incurajat, este ceva normal, pana la urma va prind bine banii aia in plus, si pe langa asta, nu e un capat de lume. Stiu despre ce vorbesc, si mama mea este in strainatate, mi-a fost greu cred ca prima data cand a plecat, dupa m-am obisnuit sunt perfect de acord cu ce face, are si ea viata ei, afara este o alta lume, o las sa traiasca, nu incerc s-o trag inapoi, n-are rost.
Vorbim la telefon ce-i de vorbit, si cam atat a fost, nu va mai tot smiorcaiti ca nu pleaca definitiv, peste 6 luni vine acasa.
Pleaca in californaia vede cum e treaba pe acolo, apoi isi gaseste o femeie buna, cas destule si va saluta din mers cam asa se intampla de cele mai multe ori.America e america e alta lume, mai ales california wow acolo e raiu pe pamint
ma refer la clima, la vegetatie la forme de relief etc. Daca mai are si job pe santier, sa scos.Chestia nu prea inteleg cum a facut el rost de job pe santier cum spui si ce job este? Intreb pentru ca pe aici chemi la munca oameni care firma carei chema trebuie sa demonstreze in state ca nu gasesc, atit de bun trebuie sa fie persoana
deci banui ca taicatu stiu si eu o fi nu ma pricep dar asa am auzit.Asta in cazul joburilor nu de astea de munca de jos astea de la ingineri in sus.Dar na poate ca na auzit eu.
O sa treaca repede astea 6 luni, in august e acasa si cu banuti castigati. Daca tatal tau isi doreste asta, sustineti-l cu totii si fa-o si pe mama ta sa inteleaga.